Life

Cum reușește Elena Merișoreanu să arate atât de bine, la 76 de ani: “Mă fac după vârsta mea”

Elena Merișoreanu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine, la 76 de ani. Trucurile la care apelează îndrăgita interpretă.
22.07.2023 | 16:49
Cum reuseste Elena Merisoreanu sa arate atat de bine la 76 de ani Ma fac dupa varsta mea
Elena Merișoreanu se menține în formă, la 76 de ani. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce trucuri o ajută să arate atât de bine, la 76 de ani. Interpreta de muzică populară are grijă să se aranjeze de fiecare dată, fiind o persoană foarte elegantă.

Ce face Elena Merișoreanu ca să arate atât de bine, la 76 de ani. Secretul interpretei de muzică populară

Îndrăgita cântăreață este foarte apreciată și este într-o formă foarte bună la vârsta ei. Artista are grijă de aspectul ei fizic și își face tratamente de înfrumusețare. În același timp, are grijă să se aranjeze conform vârstei sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Elena Merișoreanu nu se îmbracă precum cei tineri, pentru a nu ieși în evidență într-un mod negativ. Vedeta a ținut și o cură de slăbire, iar rezultatele sunt vizibile.

“Vreau să spun că Ștefania mi-a făcut tatuajul cosmetic, mi-a făcut buzele, sprâncenele, în sfârșit scap de culoarea albastră. Mă fac după vârsta mea, nu pot să mă duc să mă îmbrac ca tinerii că dau pe afară.

ADVERTISEMENT

Mă îmbrac după vârstă, cum arăt. Sunt la cură de slăbire și chiar am slăbit, că văd la ce pun pe mine”, a declarat interpreta de muzică populară pentru Wowbiz.ro.

Artista a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Jador

Luna trecută, Jador a stârnit îngrijorare printre fani după ce a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate și că va renunța la muzică la finalul acestui an.

ADVERTISEMENT

Cântărețul își va onora concertele pe care le mai are programate și a pregătit deja ultimele piese pe care le va lansa anul acesta. Unii internauți i-au urat multă sănătate artistului, în timp ce alții îl acuză că aceasta ar fi doar o strategie.

Elena Merișoreanu a comentat în legătură cu acest subiect și a spus că a vorbit cu el la puțin timp după ce a aflat despre problemele lui. Interpreta este de părere că Jador va fi bine dacă va urma tratamentele de care are nevoie.

ADVERTISEMENT

“Am și vorbit la telefon cu el. El are probleme, a refuzat multe evenimente, dar și le onorează, pentru că acum medicina a evoluat, eu cred că va merge spre bine.

El este foarte speriat, dar are o iubită care sper să îi facă viața frumoasă și să se lepede de gândurile alea rele pe care le are el, că nu mai cântă, că nu mai vrea să cânte, dar eu sunt convinsă că el e prea tânăr, talentat și iubit foarte mult, așa că să dea Dumnezeu să se facă bine și cât mai curând să vină în mijlocul celor care îl iubesc”, a mai spus artista de muzică populară pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT