Life

Cum se simte Elena Merișoreanu după operația la picior. Când va reveni pe scenă celebra artistă

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Cu toate astea, artista nu a început prea bine anul 2023.
13.01.2023 | 15:27
Cum se simte Elena Merisoreanu dupa operatia la picior Cand va reveni pe scena celebra artista
Elena Merișoreanu, noi detalii despre starea sa de sănătate după operația la picior. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Elena Merișoreanu au început în urmă cu aproape o lună de zile. Artista a fost nevoită să se opereze la picior, pentru că lucrurile erau destul de grave.

Cum se simte Elena Merișoreanu după operația la picior

Deși era conștientă de faptul că recuperarea va fi una de durată, iată că artistei nu i-a fost frică deloc și a preferat să aleagă ce este mai bine pentru ea.

ADVERTISEMENT

Acum, după operație, Elena Merișoreanu a oferit un interviu în care a vorbit despre starea ei de sănătate, dar și despre planurile pentru 2023.

Artista spune că a amânat operația, iar acum, când se gândește la ce dureri a suportat o bună perioadă de timp, îi cam pare rău. În prezent, artista se simte bine și se bucură că întreaga intervenție a fost un real succes.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta și-a luat și o pauză de la evenimente, astfel încât să se poată recupera cât timp este nevoie.

”Am suportat atâta timp durere fără nicio justificare. Ba că trebuie să plec colo, ba dincolo. Sănătatea este mai scumpă decât orice, așa că acum nu avem evenimente în această perioadă. (…). 

ADVERTISEMENT

Am stat fără nicio explicație (fără să se opereze n.r). Dar e bine, mulțumesc lui Dumnezeu”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.

Recuperarea va dura ceva timp. Artista a dezvăluit că timp de o lună și jumătate este nevoită să se deplaseze doar cu ajutorul cadrului.

ADVERTISEMENT

Când va reveni Elena Merișoreanu pe scenă

După ce medicii îi vor scoate copcile însă, lucrurile vor fi mai ușoare. Până atunci, Elena Merișoreanu nu vrea să grăbească lucrurile și face gimnastică, merge, însă știe să aibă răbdare.

Întrebată despre când ar putea să revină pe scenă, având în vedere că recuperarea va dura ceva timp, artista speră ca în luna martie, acest lucru să poată să fie posibil.

Aceasta merge în continuare la controale regulate și consideră că deja și-a revenit în mare parte după intervenția chirurgicală.

”Cred că în martie (va putea reveni pe scenă n.r). Mă simt foarte bine, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor care m-au îngrijit și s-au ocupat de soarta piciorului meu.

Merge foarte bine, săptămâna viitoare, marți, fac o lună, timpul trecere repede, așa că eu zic că merge bine”, a mai spus artista, care este încrezătoare că se va recupera rapid.

Amintim că la finele anului trecut, după câteva zile de la operație, artista spunea că nu poate merge mai deloc, însă acum lucrurile se pare că merg cât se poate de bine pentru ea.

ADVERTISEMENT