Life

Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă, la 58 de ani: “Nu trebuie să fie un chin”

Romanița Iovan a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 58 de ani. Vedeta are un stil de viață foarte echilibrat.
01.11.2022 | 12:58
Cum reuseste Romanita Iovan sa se mentina in forma la 58 de ani Nu trebuie sa fie un chin
Romanița Iovan, în formă maximă la 58 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan a împlinit luna trecută 58 de ani, dar reușește să se mențină în formă maximă. Vedeta a dezvăluit care sunt secretele sale pentru o siluetă impecabilă.

Romanița Iovan, în formă maximă la 58 de ani. Cum reușește să se mențină

La 58 de ani, Romanița Iovan este o femeie împlinită. Este unul dintre cei mai apreciați designeri din România și se mândrește cu un fiu de 16 ani, Albert, pasionat de raliuri de la o vârstă fragedă.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă arată foarte bine la vârsta ei și a dezvăluit secretele pentru o siluetă perfectă. Romanița Iovan are o dietă echilibrată și a apelat la o metodă pe care o folosesc multe vedete de la noi din țară, dar și din străinătate.

Vedeta are două zile pe săptămână în care ține fasting, adică are un interval în care nu consumă niciun fel de mâncare. Romanița Iovan spune că ideal ar fi un fasting de 16-18 ore.

ADVERTISEMENT

În acest timp este foarte importantă hidratarea. Apa ajută organismul să se elibereze de toxine, după cum a mai explicat designerul vestimentar.

“Trebuie să ai un stil de viață care îți impune un ritm al vieții și un program pe care trebuie să îl respecți și să îl respecți din plăcere. Nu trebuie să fie un chin.

ADVERTISEMENT

Poți alege ca două zile pe săptămână să faci fasting, dar atunci nu mai mănânci de la ora 19 sau 20.00, depinde cum poți, până în 16 ore sau cel mai bine ar fi 18 ore.

În acel timp trebuie să bei foarte foarte multă apă că dacă nu bei apă, nu ai făcut nimic.

De fapt apa care se eliberează din organism înseamnă eliberarea toxinelor și contează  foarte mult lucrul ăsta.”,  a declarat Romanița Iovan pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta este forte atentă la alimentele pe care le consumă. Romanița Iovan mănâncă multe salate și legume verzi. La acestea adaugă și proteine, care o ajută să aibă energie.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că îi plac și dulciurile. Aceasta mai mănâncă uneori și înghețată, dar numai cea artizanală.

Romanița Iovan face sport zilnic

De asemenea, creatoarea de modă face foarte mult sport pentru a se menține în formă.

Romanița Iovan consideră că cei care spun că nu au timp pentru mișcare nu vor, de fapt, să facă sport, care este foarte important pentru o viață sănătoasă. Sportul poate fi practicat acasă, fără să coste nimic.

“După care trebuie să ai un program foarte bine pus la punct de mișcare, de sport. Eu practic sportul, nu costă bani.

Întotdeauna am zis că cine spune că nu are timp pentru mișcare, nu vrea să facă mișcare. Nu există să nu ai timp, tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna. , a adăugat Romanița Iovan.

Vedeta face sport acasă și are un program foarte bine pus la punct, cu tot felul de exerciții care o ajută să arate atât de bine.

“Eu fac sport în fiecare zi, acasă. Am o metodă autodidactă.  În primul rând încep cu exerciții de cardio, săritul corzii, sar coarda, am coardă profesională, o coardă cu greutate, la modul serios.

Am greutate de un sfert de kilogram, de jumătate de kilogram, de un kilogram și de două kilograme.”, a explicat creatoarea de modă.

Femeia de afaceri a mai spus că suferă dacă stă o săptămână fără să facă mișcare. Vedeta urmează un program de exerciții care se regăsește și pe internet.

În plus, contează foarte mult și starea de spirit și atitudinea fiecăruia față de ce se întâmplă în jur.

ADVERTISEMENT
Tags: