Life

Romanița Iovan, cu lacrimi în ochi. Ce a spus despre relația cu fiul său de după moartea lui Adrian Iovan: „N-am fost tată pentru el”

Romanița Iovan mai suferă și acum, la mai bine de opt ani de la tragedia care i-a curmat viața lui Adrian Iovan. Creatoarea de modă se gândește la durerea lui Albert, fiul lor.
16.07.2022 | 14:38
Romanita Iovan cu lacrimi in ochi Ce a spus despre relatia cu fiul sau de dupa moartea lui Adrian Iovan Nam fost tata pentru el
Romanița Iovan, cu ochii în lacrimi. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan a vorbit cu lacrimi în ochi despre perioada de după moartea fostului său soț, Adrian Iovan. Creatoarea de modă și fiul lor au trecut printr-o perioadă dificilă după tragedia din Apuseni, mai ales că Albert nici nu împlinise încă șapte ani atunci când aceasta a avut loc.

Romanița Iovan declarații despre relația cu fiul său, la opt de ani de la moartea lui Adrian Iovan

La mai bine de opt ani de la tragedia din Munții Apuseni în care și-au pierdut viața Adrian Iovan, Romanița Iovan încă este îndurerată. Creatoarea de modă și-a deschis sufletul în podcast-ul găzduit de Ameri Nasrin și a spus cât de greu le-a fost ei și fiului său să treacă peste pierderea pilotului.

ADVERTISEMENT

Albert avea pe atunci aproape șapte ani, însă pentru a-i menține vie amintirea tatălui său în memorie, Romanița Iovan îl duce în fiecare an la locul accidentului. Acest lucru îl ajută mult pe adolescentul care la doar 16 ani a creat o mașină electrică. 

„El a înțeles despre ce e vorba și se bucură când mergem în Apuseni și vrea să facă niște lucruri extraordinare, în memoria lui Adrian”, a povestit Romanița Iovan, citată de Click.ro.

ADVERTISEMENT

„Albert știe că tatăl lui este un erou. N-am fost tată pentru el”

Chiar dacă Adrian Iovan nu a fost lângă fiul său pentru a-l vedea cum crește, Romanița Iovan consideră extrem de importanți anii pe care au apucat să-i trăiască împreună. Din punctul său de vedere, pilotul a pus bazele solide ale educației fiului său.

În ciuda faptului că ea și Adrian Iovan s-au despărțit, acest lucru nu l-a afectat niciodată pe fiul lor, în privința căruia s-au pus mereu de acord.

ADVERTISEMENT

În plus, Romanița Iovan susține că nu a încercat să ocupe rolul tatălui în viața lui Albert, ci doar a încercat să-l îndrume cum a știut mai bine.

„Chiar dacă eram la adrese diferite, eu cu Adrian, am mers în aceeași direcție. Adică nu l-am educat eu într-un fel pe Albert şi după aceea, când se ducea la Adrian primea altfel de educație, nu.

ADVERTISEMENT

El ştie că are tată şi tatăl lui este un erou, şi-l veghează de acolo de sus, de dincolo de nori. N-am fost tată pentru el!”, a spus Romanița Iovan printre lacrimi.

 

ADVERTISEMENT