News

Cum s-a fotografiat Carmen Iohannis pe vârful Moldoveanu. Românii au reacționat: “Dar domnul…”

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a actualizat fotografia de profil de pe Facebook cu o imagine de pe Vârful Moldoveanu.
07.08.2023 | 09:30
Cum sa fotografiat Carmen Iohannis pe varful Moldoveanu Romanii au reactionat Dar domnul
Carmen Iohannis și-a schimbat fotografia de profil cu o imagine de la Vârful Moldoveanu alături de președintele Iohannis. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Duminică seară, Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a surprins rețelele de socializare prin actualizarea fotografiei sale de profil pe contul oficial de Facebook. În noua imagine, ea se află pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf din România, ținând în mână cu mândrie steagul național al României.

Carmen Iohannis a cucerit Vârful Moldoveanu

În această impresionantă panoramă montană, Carmen Iohannis poartă o geacă și pantaloni lungi, iar chipul ei iradiază un zâmbet cald. În fundalul captivant al fotografiei, se pare că președintele Klaus Iohannis stă de vorbă cu un grup de persoane, sugerând o atmosferă de discuții informale și prietenoase.

ADVERTISEMENT

iohannis

Postarea a stârnit rapid reacții pozitive din partea majorității celor care au lăsat comentarii. Numeroși utilizatori au transmis felicitări și apreciere pentru imaginea îndrăzneață și spiritul național pe care Carmen Iohannis l-a manifestat prin această fotografie.

Cu toate acestea, o observație amuzantă nu a trecut neobservată. Un comentator a scris în glumă: “Felicităriiiii…. dar domnul…. de ce stă cu spatele?”.

ADVERTISEMENT

Remarca respectivă a stârnit un val de râsete în rândul utilizatorilor, subliniind astfel atmosfera ușor ludică și prietenoasă a momentului surprins în fotografia recent actualizată. Această nouă imagine de profil a lui Carmen Iohannis a generat conversații animate și a oferit o privire în culise asupra unei laturi mai personale a vieții prezidențiale.

Averea cuplului prezidențial

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, câștigă sume uriașe de bani prin închirierea proprietăților pe care le dețin în Sibiu. Aceste case, cumpărate în principal din “meditații”, se dovedesc a fi surse constante de venit lunar, consolidând astfel averea familiei.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți dețin nu mai puțin de șase proprietăți în Sibiu. În comun, au cinci imobile, inclusiv două apartamente achiziționate în 1997 și 2001, precum și trei case cu destinație locativă, cumpărate în 1992 și 2007. Adițional, în urmă cu trei ani, Carmen Iohannis a moștenit un apartament de 67 mp, tot în Sibiu.

Cu toate că aproape toate aceste proprietăți sunt deținute în comun, veniturile din chirii sunt încasate separat. În declarația de avere a președintelui în 2023, se arată că Klaus și Carmen Iohannis au obținut un total de 88.778 lei din închirieri, ceea ce se traduce prin 44.389 lei pentru fiecare. Astfel, într-un an, aceștia au adăugat în conturi un venit lunar suplimentar de 7.398 lei, aproximativ 1.479 euro, exclusiv din veniturile generate de proprietățile lor.

ADVERTISEMENT

Mai interesant este faptul că veniturile din închirieri au cunoscut o creștere continuă începând din 2016, cu excepția anilor 2020 și 2021, când acestea au înregistrat o ușoară diminuare.

ADVERTISEMENT