Life

Cum s-a îmbrăcat o concurentă la Bravo, ai stil! Raluca Bădulescu nu s-a putut abține: „S-au fugărit trei găini”

Cu ce ținută s-a prezentat o concurentă în fața juraților la Bravo, ai stil!. Ce părere a avut Raluca Bădulescu despre alegerea sa?
11.05.2023 | 23:31
Cum sa imbracat o concurenta la Bravo ai stil Raluca Badulescu nu sa putut abtine Sau fugarit trei gaini
Cum s-a îmbrăcat o concurentă la Bravo, ai stil!. Foto: Facebook/ Kanal D
ADVERTISEMENT

O concurentă a vrut să-i impresioneze pe jurații de la Bravo, ai stil!, dar a dat-o în bară. Ținuta sa a stârnit numeroase reacții, iar Raluca Bădulescu nu s-a ferit să-și spună părerea direct, fără menajamente.

Ținuta cu care o concurentă a stârnit numeroase reacții la Bravo, ai stil!

Fetele care au trecut de casting la Bravo, ai stil! fac totul pentru a-i impresiona pe jurați. Uneori le iese, iar aceștia sunt încântați de alegerile stilistice pe care le fac, iar alteori eșuează lamentabil și își atrag numeroase critici.

ADVERTISEMENT

În ediția de joi, 11 mai 2023, a show-ului Bravo, ai stil! o concurentă s-a prezentat în fața celor trei specialiști încrezătoare. Beatrice a ales o ținută sofisticată cu un top negru, făcut din pene.

Încă de la început, vestimentația sa a creat vâlvă în platou. Cum era de așteptat, nu toate colegele au fost încântate de ceea ce văd, iar Carina a fost de părere că ținuta nu este una reușită și că nu merită să primească stele.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare că a făcut cine știe ce față de mine în alte ediții când nu am luat nicio stea. A pus un top din pene, în rest a pus o pereche de blugi și niște ciocate, nimic mai mult. Dacă punem o piesă simplă e puțin, dar dacă punem o piesă mai împopoțonată nu mai e puțin”, a spus Carina la testimoniale, conform kanald.ro.

Raluca Bădulescu: „S-au fugărit trei găini”

Dar nici când a venit momentul ca jurații să comenteze ținuta, discuția nu a fost liniară. Felul în care Beatrice s-a îmbrăcat în ediția de joi, a creat mai multe probleme, ceea ce a născut și contraziceri.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, de pildă, nu a fost convinsă pe deplin de ceea ce a făcut Beatrice. Pantalonii cargo nu au au fost neapărat pe gustul său. În schimb, topul, deși l-a ironizat l-a început, i s-a părut o alegere interesantă.

„Beatrice, dar frumos te încadrează gulerul ăsta de pene. Topul îmi place, să știi. Îmi place top-ul, să știi. S-au fugărit trei găini, au explodat, au născut topul ăsta. În fine. Nici geanta nu ar fi urâtă. Combinația între buzunarele de la pantalonul ăsta cargo și topul este nepotrivită, dar mă mai gândesc”, i-a spus Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Și Alexandru Abagiu, noul jurat al emisiunii, a fost în asentimentul său. „Mie mi se pare că îți lipsește o curea. Mă duci cu gândul la Gaga, la VMA în 2009. Alegerea părului wet look mi se pare o alegere bună în contextul ăsta de guler, orice altceva ar fi putut fi prea mult pentru zona aceasta”.

Maurice Munteanu, în schimb, a găsit mai multe defecte ținutei purtate de concurentă la Bravo, ai stil!. „Ridică mai multe probleme. Avem această dilemă a romanului modern contemporan. Tu zbori foarte frumos, dar de la brâu în sus.

Aspectul pozitiv al ținutei, așa cum s-a observat, chipul este foarte frumos încadrat de aceste pene. Ce se întâmplă în jos ridică o a doua problemă, dramatismul din partea de sus ucide ce se întâmplă în partea de jos. Ciocata s-ar potrivi, dar nu asta”, a încheiat juratul.

ADVERTISEMENT