Life

O concurentă de la Bravo, ai stil, făcută praf de jurați. Cum s-a îmbrăcat: ”Chestia aia din cap e bizară”

O participantă de la Bravo, ai stil, atacată dur de jurați. Ce a purtat pe cap și ce ținută nu a fost pe placul vedetelor de la Kanal D2.
20.04.2023 | 22:55
O concurenta de la Bravo ai stil facuta praf de jurati Cum sa imbracat Chestia aia din cap e bizara
O participantă de la Bravo, ai stil, atacată dur de jurați. Ce a purtat pe cap și ce ținută nu a fost pe placul vedetelor de la Kanal D2. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O concurentă din celebra emisiune de modă și stil a fost făcută praf de jurați. Cum s-a îmbrăcat. Una dintre vedete a declarat că „chestia” de pe capul tinerei este foarte bizară și nu se integrează deloc în ținuta aleasă.

O participantă de la Bravo, ai stil, atacată dur de jurați. Ce a purtat pe cap și ce ținută nu a fost pe placul vedetelor de la Kanal D2

O participantă de la Bravo, ai stil a ajuns să fie atacată dur de jurați. Este vorba de Jasmine care a purtat pe cap un accesoriu negru care i-a acoperit unul dintre ochi, aspect care nu a fost deloc pe placul celor care oferă steluțe.

ADVERTISEMENT

În plus, ținuta nu a fost acceptată de niciunul dintre ”judecătorii” emisiunii moderate de Ilinca Vandici, la Kanal D2. Alexandru Abagiu crede că tânăra a încercat să iasă în evidență mult prea mult, doar că a eșuat lamentabil.

„Eu sunt cu tine într-o altă direcție, te văd altundeva. Chestia aia din cap e bizară. Nu amesteci niciodată mai mult de trei texturi și tu ai acolo dantelă, ai pană, ai voal și încă o chestie.

ADVERTISEMENT

Deci deja e foarte mult, doar pentru chestia aia. Ești de o frumusețe rară fără chestia aia în cap. Gândește-te puțin. Am deja părul, cerceii cu steluțe, belciugul ăla la gât, e prea mult”, a spus make-up artistul, scrie wowbiz.ro.

Jasmine de la Bravo, ai stil
Jasmine, criticată de jurații de la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Jasmine, nicio stea din partea juraților de la Bravo, ai stil

Jasmine nu a primit nicio stea din partea juraților de la Bravo, ai stil, după ce Raluca Bădulescu a subliniat că participanta a realizat doar „o încropeală nefericițică”. Vedeta i-a atras atenția asupra încălțărilor și fustei.

ADVERTISEMENT

„Treaba e în felul următor. Bocancii pe care ți i-ai ales nu sunt bocanci. Mare atenție la piesele acestea clasice, cred că noi am mai spus chestia asta și în alte sezoane. Fusta te lățește, este imensă, multă în zona asta.

Tăietura asta inegală la fustă. Dacă ai fi avut alt timp de bluzon, eu știu, cu altă structură”, a spus jurata emisiunii de la Kanal D2, în timp ce Maurice Munteanu a declarat că îmbrăcămintea nu se potrivește cu atitudinea și cu povestea tinerei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, renumitul blogger în vârstă de 45 de ani a fost scos din minți la nivel de styling, de haioșism. Concret, juratului de la Bravo, ai stil nu i-a plăcut ce a făcut concurenta care a defilat prin fața sa.

ADVERTISEMENT