News

Cum s-a petrecut tragedia din Bacău. De la ce și-ar fi pierdut bărbatul mințile și a decis să-și omoare copiii. Mesajul disperat al mamei. ”Mi-a luat fata din casă. Mi-a zis că e ultima oară când o văd”

Firul tragediei din Bacău, în care un tată și-a aruncat în apă cei doi copii, cu scopul de a-i ucide. Care a fost motivul ce l-a împins pe bărbat să decurgă la gestul șocant?
08.05.2022 | 19:36
Cum sa petrecut tragedia din Bacau De la ce siar fi pierdut barbatul mintile si a decis sasi omoare copiii Mesajul disperat al mamei Mia luat fata din casa Mia zis ca e ultima oara cand o vad
Cum a avut loc tragedia din Bacău. Sursa foto: Ziarul de Bacău
ADVERTISEMENT

Tatăl din Bacău care și-a aruncat în barajul Berești băiatul de 4 ani și fetița de 5 luni ar fi decurs la gestul șocant în urma unei altercații cu soția. În timp ce se certa cu aceasta, el ar fi amenințat-o că va sări în apa adâncă împreună cu cei doi copii.

Firul tragediei din Bacău

Imediat după amenințarea partenerului ei, mama minorilor a alertat poliția. Se întâmpla duminică, în jurul orei 13:10. Oamenii legii au ajuns la fața locului în 16 minute și i-au găsit deja înecați pe micuți.

ADVERTISEMENT

În zadar li s-au acordat copiilor manevre de resuscitare, căci au murit. De altfel, nici până la această oră tatăl nu a fost găsit. Se ia în calcul ipoteza sinuciderii.

Mama celor doi copii a declarat că bărbatul avea probleme și a fost internat la psihiatrie. ”Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec.

ADVERTISEMENT

Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie.

Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. 

ADVERTISEMENT

Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. 

Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. 

ADVERTISEMENT

Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat femeia.

Cum explică psihologii gestul tatălui. De ce unii părinți își omoară copiii

Gestul tatălui din Bacău aduce aminte de cel de zilele trecute al unei mame din Timișoara, care s-a aruncat cu proprii copii în brațe de pe un bloc cu zece etaje.

Renumitul psiholog criminalist Tudorel Butoi spune că unii părinții aleg să-și omoare copiii din cauza unui dezechilibru în comportament.

”Dacă structura lor psiho-temperamentalălabil impulsivă, se dezechilibrează și se face fractură între judecată, gândire și acompaniamentul afectiv, chiar nu avem ce să facem.

Ele sunt cazuri individuale, se consumă individual, gestul suicidar este liber consimțit, este un gest individual și pretenția de a face ceva, de a chema societatea să preîntâmpine gestul suicidar este deja o absurditate.

Ieri am avut consultanță cu un tată care este îngrozit și aleargă cu copilașii în mașină, deoarece maică-sa a zis că dacă îi prinde, face ce a făcut și mama de la Timișoara. 

(…) Era cândva o modă cu spânzurarea. Acum este o modă cu precipitarea”, a explicat Tudorel Butoi la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Elon Musk ar putea distruge Gmail. Sfârșitul se apropie
Elon Musk ar putea distruge Gmail. Sfârșitul se apropie
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire