Life

Cum s-a schimbat viața Doinei Ocu, câștigătoarea Dansez pentru tine din 2007. A participat pentru fetița sa bolnavă de autism

Au trecut 14 ani de când Doina Ocu a schimbat viața familiei sale câștigând marele premiu în concursul Dansez pentru tine. Banii obținuți i-a folosit pentru tratamentul fiicei sale, Iris, bolnavă de autism infantil.
30.11.2021 | 17:53
Cum sa schimbat viata Doinei Ocu castigatoarea Dansez pentru tine din 2007 A participat pentru fetita sa bolnava de autism
Cum s-a schimbat viața Doinei Ocu, câștigătoarea Dansez pentru tine
ADVERTISEMENT

În 2007, Doina Ocu a făcut senzație pe ringul de dans alături de Cosmin Stan, pe atunci reporter al Știrilor Pro Tv.

Șatena a câștigat premiul cel mare în cel de-al treilea sezon al show-ului Dansez pentru tine și a reușit să-i ofere fetiței sale tratamentul de care avea nevoie și o șansă la o viață normală.

ADVERTISEMENT

Micuța Iris fusese diagnosticată cu autism infantil.

Cum s-a schimbat viața Doinei Ocu, câștigătoarea Dansez pentru tine din 2007. A participat pentru fetița sa bolnavă de autism

Doina Ocu a decis să participe în anul 2007  la celebrul concurs de dans, Dansez pentru tine. Șatena a concurat pentru a-și putea ajuta fetița bolnavă de autism.

Doina Ocu era la acea vreme studentă în ultimul an la Facultatea de Finanțe Bănci la Universitatea Spiru Haret. În cadrul cunoscutului concurs a făcut pereche cu Cosmin Stan, pe atunci reporter al Știrilor Pro Tv. Nimic nu a putut să o facă să renunțe la visul ei. Premiul cel mare. A petrecut zile întregi în sala de dans unde a muncit de dimineață până seara.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul unui coregraf de excepție dar și a partenerului său de scenă, Doina a câștigat premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro.

Șatena dezvăluia în urmă cu mai mulți ani faptul că toți banii i-a folosit pentru tratamentul fiicei sale. Iris avea atunci 4 ani și suferea de o boală cruntă, autism infantil. Micuța a făcut progrese vizibile și a fost înscrisă la o școală normală.

ADVERTISEMENT

“Facem terapie de recuperare, care a început odată cu terminarea concursului. Visul mi s-a împlinit, la modul că acum pot face aceasta terapie care atunci mi se părea un vis imposibil de atins.

Iris a progresat și face progrese zilnic, toate în ritmul ei… Terapia de recuperare este extrem de costisitoare, așa ca banii de la concurs s-au consumat demult… dar acum suntem pe acest drum si sigur, nu ne vom opri”, declara Doina în urmă cu câțiva ani pentru Cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Doina Ocu a devenit mamă pentru a doua oară, după ce l-a adus pe lume pe Thomas Leonard. În ciuda celor două sarcini, fosta câștigătoare a concursului Dansez pentru tine are o siluetă de invidiat.

Aceasta a dezvăluit că a decis să renunțe la locul său de muncă pentru a avea grijă de cei doi copii.

“În prezent, îmi dedic 100% timpul copiilor și credeți-mă: nu mă plictisesc deloc… îmi ocupă tot timpul, toata viată, toată inima”, a mai spus Doina Ocu.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes...
Compania care le oferă angajaților un bonus anual de peste 40.000€, după un succes neaşteptat
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Cum au scăpat cei de la „iUmor” de Costel Bojoc: „Mă simțeam umilit”
Cum au scăpat cei de la „iUmor” de Costel Bojoc: „Mă simțeam umilit”
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a...
Ce se ascunde în tunelul secret din Munții Bucegi. De ce intrarea a fost betonată de autorități