Life

Cum s-a schimbat viața Doinei Ocu, câștigătoarea Dansez pentru tine din 2007. A participat pentru fetița sa bolnavă de autism

Au trecut 14 ani de când Doina Ocu a schimbat viața familiei sale câștigând marele premiu în concursul Dansez pentru tine. Banii obținuți i-a folosit pentru tratamentul fiicei sale, Iris, bolnavă de autism infantil.
30.11.2021 | 17:53
Cum sa schimbat viata Doinei Ocu castigatoarea Dansez pentru tine din 2007 A participat pentru fetita sa bolnava de autism
Cum s-a schimbat viața Doinei Ocu, câștigătoarea Dansez pentru tine
ADVERTISEMENT

În 2007, Doina Ocu a făcut senzație pe ringul de dans alături de Cosmin Stan, pe atunci reporter al Știrilor Pro Tv.

Șatena a câștigat premiul cel mare în cel de-al treilea sezon al show-ului Dansez pentru tine și a reușit să-i ofere fetiței sale tratamentul de care avea nevoie și o șansă la o viață normală.

ADVERTISEMENT

Micuța Iris fusese diagnosticată cu autism infantil.

Cum s-a schimbat viața Doinei Ocu, câștigătoarea Dansez pentru tine din 2007. A participat pentru fetița sa bolnavă de autism

Doina Ocu a decis să participe în anul 2007  la celebrul concurs de dans, Dansez pentru tine. Șatena a concurat pentru a-și putea ajuta fetița bolnavă de autism.

Doina Ocu era la acea vreme studentă în ultimul an la Facultatea de Finanțe Bănci la Universitatea Spiru Haret. În cadrul cunoscutului concurs a făcut pereche cu Cosmin Stan, pe atunci reporter al Știrilor Pro Tv. Nimic nu a putut să o facă să renunțe la visul ei. Premiul cel mare. A petrecut zile întregi în sala de dans unde a muncit de dimineață până seara.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul unui coregraf de excepție dar și a partenerului său de scenă, Doina a câștigat premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro.

Șatena dezvăluia în urmă cu mai mulți ani faptul că toți banii i-a folosit pentru tratamentul fiicei sale. Iris avea atunci 4 ani și suferea de o boală cruntă, autism infantil. Micuța a făcut progrese vizibile și a fost înscrisă la o școală normală.

ADVERTISEMENT

“Facem terapie de recuperare, care a început odată cu terminarea concursului. Visul mi s-a împlinit, la modul că acum pot face aceasta terapie care atunci mi se părea un vis imposibil de atins.

Iris a progresat și face progrese zilnic, toate în ritmul ei… Terapia de recuperare este extrem de costisitoare, așa ca banii de la concurs s-au consumat demult… dar acum suntem pe acest drum si sigur, nu ne vom opri”, declara Doina în urmă cu câțiva ani pentru Cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Doina Ocu a devenit mamă pentru a doua oară, după ce l-a adus pe lume pe Thomas Leonard. În ciuda celor două sarcini, fosta câștigătoare a concursului Dansez pentru tine are o siluetă de invidiat.

Aceasta a dezvăluit că a decis să renunțe la locul său de muncă pentru a avea grijă de cei doi copii.

“În prezent, îmi dedic 100% timpul copiilor și credeți-mă: nu mă plictisesc deloc… îmi ocupă tot timpul, toata viată, toată inima”, a mai spus Doina Ocu.

ADVERTISEMENT