Life

Cum s-a schimbat viața Gabrielei Prisăcariu de când a aflat că va deveni mamă. Soția lui Dani Oțil a mărturisit

Viața Gabrielei Prisăcariu s-a schimbat de când a rămas gravidă. Iată ce i-a anunțat aceasta pe fani.
18.07.2021 | 15:40
Cum sa schimbat viata Gabrielei Prisacariu de cand a aflat ca va deveni mama Sotia lui Dani Otil a marturisit
ADVERTISEMENT

De când a rămas însărcinată, viața Gabrielei Prisăcariu nu mai este la fel. Pe lângă faptul că este mult mai fericită și împlinită că va deveni mamă pentru prima dată, aceasta se confruntă și cu niște schimbări în viața sa de zi cu zi.

Cum s-a schimbat viața Gabrielei Prisăcariu de când a aflat că este gravidă

Astfel, aceasta le-a mărturisit fanilor ei că nu mai poate face toate lucrurile de care se bucura înainte de sarcină.

ADVERTISEMENT

”Weekend-urile mele arătau altfel pe vremuri…”, a scris soția lui Dani Oțil, în dreptul unei clip video în care arată că stă acasă și citește o carte, lucru pe care nu îl făcea înainte de sarcină, ea fiind foarte ocupată.

În ciuda acestui fapt, acela că poate ratează unele dintre lucrurile care erau normale înainte de a rămâne însărcinată, soția lui Dani Oțil se bucură de perioada în care este însărcinată, mai ales că ea și matinalul de la Neața cu Răzvan și Dani și-au dorit foarte mult să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Ce a dezvăluit Gabriela Prisăcariu despre sarcina sa

Gabriela Prisăcariu a povestit că este foarte pofticioasă în această perioadă și nu se abține de la nimic. Aceasta a mărturisit chiar că nu îi pasă câte kilograme va lua în timpul sarcinii.

Mai mult, ea a lansat o provocare proprie, în care să revină la silueta sa dinainte de sarcină, pentru că unii i-au atras atenția că nu va pute aface acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere”, a declarat aceasta pentru Click.

Anunțul sarcinii a fost făcut chiar de Dani Oțil, pe pagina sa de Instagram. Cei doi sunt în culmea fericirii, la fel și părinții lor, pentru că își doreau un copil foarte mult.

ADVERTISEMENT

“Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre.

Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule.

Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil”, a scris Dani Oţil.

ADVERTISEMENT