Life

Gabriela Prisăcariu a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Care este sexul bebelușului

30.04.2021 | 18:11
Gabriela Prisacariu a facut anuntul asteptat de toata lumea Care este sexul bebelusului
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, a făcut marele anunț în ceea ce privește sexul copilului, la mai bine de o lună de când cei doi au anunțat că vor deveni părinți. Blondina i-a anunțat pe fani prin intermediul unei postări pe contul de Instagram. 

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 este în culmea fericirii în acest moment, la fel ca viitoarea mămică, iar acum așteaptă cu nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe.

ADVERTISEMENT

Încă de când au făcut anunțul, fanii se întreabă dacă cei doi îndrăgostiți vor avea fetiță sau băiat, iar Gabriela Prisăcariu i-a lămurit pe internauți, care i-au lăsat zeci de mesaje pe rețelele sociale.

Gabriela Prisăcariu a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Care este sexul bebelușului

Gabriela Prisăcariu s-a fotografiat alături de iubitul ei pe plajă, însă descrierea pozei a fpst ea care le-a captat atenția internauților. „#withmyboys (n.r. cu băieții mei)”, a scris blondina în dreptul imaginii, ceea ce înseamnă că vor avea un băiețel.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii i-au lăsat o grămadă de mesaje la postare și au ținut să o felicite încă o dată, urându-i numai gânduri bune.

„Deci, băiețel!!! Felicitări!!!”, „Vaiiii, felicitaaaari!!!”, „Sunteți o familie frumoasă! Si gălușca”, „Ooooooo e băiețel”, „Sarcină ușoară! Sunteți minunați!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiat
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiat.Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Gabriela Prisăcariu, declarații despre sarcină

La sfârșitul lunii martie, Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor cum se simte și ce pofte culinare are în timpul sarcinii. Din păcate, medicul i-a interzis să facă sport, așa că nu se mai poate bucura de mișcare o perioadă.

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc, asta mă omoară. Trebuie să stau linișită, dar asta e, o să-mi revin după. Am pus 2 kilograme, nu știu dacă este mult sau puțin și nici nu mă interesează.

ADVERTISEMENT

Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță, foarte multă mâncare gătită. Nu-mi trebuie dulce deloc, ceea ce este foarte bine. Sport nu pot să fac, singurul lucru pe care îl mai pot face este masajul anticelulitic”, a dezvăluit vedeta pe InstaStory.

ADVERTISEMENT