Life

Cum s-a schimbat viața lui Răzvan Popescu, de la Radio ZU, după operația de micșorare a stomacului: “Nu regret nicio secundă”

Răzvan Popescu, de la Radio ZU, a suferit o operație de micșorare a stomacului acum câteva luni. Viața lui s-a schimbat radical de atunci.
28.12.2022 | 09:19
Cum sa schimbat viata lui Razvan Popescu de la Radio ZU dupa operatia de micsorare a stomacului Nu regret nicio secunda
Răzvan Popescu a suferit o operație de micșorare a stomacului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Viața lui Răzvan Popescu s-a schimbat foarte mult după ce a suferit operația de micșorare a stomacului. Prezentatorul și-a schimbat stilul de viață, dar și garderoba, iar acum este mulțumit de cum arată.

Răzvan Popescu a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după operația de micșorare a stomacului

Omul de radio avea 126 de kilograme înainte de operația la stomac pe care a suferit-o în această vară. Răzvan Popescu este convins că a luat cea mai bună decizie, iar acum este în formă maximă. În prezent are 79 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Singurul regret al prezentatorului este faptul că nu a decis mai devreme să facă operația de micșorare de stomac.

Înainte de intervenția chirurgicală, prezentatorul a încercat să țină diverse diete, doar că nu reușea să le mențină pe termen lung.

ADVERTISEMENT

“Eu mă simt foarte bine și nu regret nicio secundă că am luat decizia asta! Regret că nu am luat-o mai devreme.

Și m-am chinuit de vreo două ori câte un an de zile cu niște programe de slăbit, care dădeau rezultate doar că era foarte greu să le și mențin. (…)

ADVERTISEMENT

Și nu m-am mai cântărit și când mă uit în oglindă mă văd tot pe mine că nu îmi dau seama că e atât de mare schimbarea.

Văzându-mă în fiecare zi, dar îmi spun cei din jur că ar fi o schimbare cu adevărat impresionantă!”, a declarat Răzvan Popescu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Soția omului de radio este foarte fericită pentru acesta, mai ales că îl vede că se simte bine și își dorește tot ce e mai bun pentru el.

Răzvan Popescu a fost susținut de partenera de viață în acest demers. La început, soția s-a temut, dar apoi totul a decurs bine.

Răzvan Popescu, despre restricțiile alimentare

Prezentatorul și-a permis să guste din toate preparatele de la masa de Crăciun. A trecut suficient timp de la operație și nu mai are restricții alimentare, însă încearcă să fie cumpătat.

“Pot să mănânc orice pentru că la distanța asta de timp operația nu îți mai oferă restricții la niciun fel de mâncare.

Doar că evident că e nevoie să mănânc cantități mai mici pentru că locul e limitat, spațiile sunt limitate.

Mi-am transformat stomacul dintr-un avion într-un Fiat d-ăla mic sau într-un Tico!”, a mai spus omul de radio pentru sursa citată.

Operația de micșorare a stomacului a produs numeroase schimbări în viața prezentatorului. Una dintre acestea este faptul că a fost nevoit să-și schimbe aproape toată garderoba.

Omul de radio nu a păstrat hainele vechi și este mândru că acum poate purta orice fără probleme.

Din fericire, prezentatorul nu mai are pofte, iar senzația de foame nu mai este la fel de intensă ca înainte.

“Ce-mi place cel mai mult în această perioadă e că nu mai am pofte, din alea foarte mari. Că senzația de foame este mult diminuată, aproape inexistentă.

Și asta e o chestie extraordinară pentru unul ca mine care a ținut diete o groază, stăpânind foamea și luptând cu ea în orice moment!”, a mai declarat el.

ADVERTISEMENT