Life

Cum s-a schimbat viața lui Theo Rose de când a devenit mamă. Dezvăluiri neașteptate despre nașterea lui Sasha: ”M-am temut foarte tare”

Ce s-a întâmplat cu Theo Rose de când a născut. Detalii neștiute despre ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha.
22.09.2023 | 07:43
Cum sa schimbat viata lui Theo Rose de cand a devenit mama Dezvaluiri neasteptate despre nasterea lui Sasha Mam temut foarte tare
Ce s-a întâmplat cu Theo Rose de când a născut. Detalii neștiute despre ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum s-a schimbat viața antrenoarei de la Vocea României de când a devenit mamă. Dezvăluiri neașteptate despre nașterea lui Sasha. S-a temut foarte tare de un anumit lucru, însă i-a fost alături partenerul de viață.

Ce s-a întâmplat cu Theo Rose de când a născut. Detalii neștiute despre ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha

Ce s-a întâmplat cu Theo Rose de când a născut. Vedeta de la Pro TV a venit acum cu mai multe detalii neștiute despre ziua în care l-a adus pe lume pe fiul ei, Sasha. Actrița a sperat până în ultima zi că va avea parte de o naștere naturală.

ADVERTISEMENT

Din păcate, actrița din serialul Clanul a trebuit să facă cezariană, procedură de care i-a fost destul de frică. Iubitul ei, regizorul Anghel Damian, nu a lipsit din sala de operație și a ținut-o în permanență de mână.

„M-­am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha.

ADVERTISEMENT

Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere. 

Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul”, a mărturisit Theo Rose despre ziua de 14 iunie 2023, când a venit pe lume fiul său și al lui Anghel Damian, pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, despre creșterea lui Sasha

Theo Rose a ținut pe toată perioada sarcinii un jurnal în care a scris toate momentele prin care a trecut, bune sau mai puțin bune. Cântăreața și-a dorit ca peste ani să-și amintească totul, nu doar fracțiuni din clipele respective.

Cât despre creșterea lui Sasha vedeta încă își alăptează bebelușul, deși a revenit pe platourile de filmare. Atunci când este în fața camerelor de luat vederi artista sau familia sa apelează la stocurile de lapte din congelator.

ADVERTISEMENT

În prezent, nu are nicio problemă cu alăptatul în public, chiar dacă nu practică acest obicei pentru că nu a avut ocazia. Theo Rose este foarte deschisă în această privință și nu vede nimic vulgar sau provocator la o femeie care stă pe bancă cu pruncul ei și îl hrănește.

„Nu m-am confruntat cu depresia postnatală, însă am resimțit sensibilitatea specifică perioadei de după naștere. M-am protejat de energii și agitație în prima lună, alături de Sasha.

Am fost înconjurată de familie și ajutată cu delicatețe să învăț cum se fac toate cele necesare unui bebeluș”, a mai adăugat iubita lui Anghel Damian, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT