Life

Cum s-a schimbat viața Magdei Pălimariu de când s-a mutat în Norvegia și a devenit mamă: ”Încă ne acomodăm”

Magda Pălimariu a făcut dezvăluiri despre rolul de mamă și mutarea în Norvegia. Cum se adaptează fosta prezentatoare de la Protv noii sale vieți.
09.11.2022 | 00:35
Cum sa schimbat viata Magdei Palimariu de cand sa mutat in Norvegia si a devenit mama Inca ne acomodam
Magda Pălimariu este mama unui băiețel. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu are o nouă viață după ce a devenit mamă pentru prima oară și s-a mutat în Norvegia, alături de soțul său, Ionuț Eriksen.

Magda Pălimariu, dezvăluiri despre viața de mamă și mutarea în Norvegia: ”Ne pliem după nevoile celui mic”

Fosta prezentatoare a rubricii ”Meteo” de la Protv a vorbit despre cum se adaptează schimbărilor care au intervenit în calea ei. Magda Pălimariu a mărturisit că încă este în procesul de acomodare, în special cu bebelușul său.

ADVERTISEMENT

Jurnalista încearcă să se plieze după nevoile copilului, care deja dă semne că îi plac plimbările lungi. Magda Pălimariu savurează fiecare moment alături de bebeluș, al cărui nume încă nu l-a dezvăluit.

”Încă ne acomodăm. E o perioadă în care învățăm foarte multe de la cel mic, ne pliem după nevoile lui. Este în perioada în care mănâncă și doarme, îi plac plimbările lungi, așa că ne-am creat o rutină în acest sens.

ADVERTISEMENT

Fiecare zi cu el este o bucurie și ne încântă de fiecare dată cu câte ceva. Este minunat să vezi cum se schimbă și învață de la o zi la alta”, a declarat Magda Pălimariu pentru OKMagazine!

Magda Pălimariu: ”Cred că sunt o mamă normală”

Magda Pălimariu își dorește tot ce este mai bun pentru fiul ei și se consideră o mamă normală. Pe viitor vrea ca să-i ofere libertatea necesară și să-i inducă ideea că are niște părinți relaxați.

ADVERTISEMENT

”Cred că sunt o mamă normală. În general, în viață, nu sunt un om panicos, iar asta se transpune și în relația cu bebelușul.

Îmi doresc să ne perceapă ca pe niște părinți relaxați, care îi oferă oportunitatea de explorare, dar care vor fi mereu sprijin pentru el. Sper că îi transmitem asta încă de acum”, a mai spus Magda Pălimariu.

ADVERTISEMENT

Dincolo de fericirea de care are parte în prezent, Magda Pălimariu recunoaște că sunt și momente dificile, precum nopți nedormite. Însă, nu se implică singură în creșterea celui mic, iar de mare ajutor îi este soțul.

” (…) Tăticul este implicat, îl iubește foarte mult pe cel mic. Însă este o perioadă în care micuţul are nevoie de toată atenția mamei, așa că eu petrec cel mai mult timp cu el (…)”, a mai adăugat Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu a născut în luna august, atunci când a devenit, de fapt, și mamă pentru prima oară, la vârsta de 43 de ani. În 2021 s-a căsătorit în mare taină cu soțul său norvegian, care este de profesie președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

ADVERTISEMENT
Tags: