Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-a transferat Artean de la Farul în Cipru? „A venit pe teren după meci și i-a zis lui Hagi că vrea să plece!”

Robert Niță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum s-a transferat Andrei Artean în Cipru. Mijlocașul s-a dus direct la Gică Hagi după un meci și i-a cerut să plece.
24.01.2024 | 12:47
Cum sa transferat Artean de la Farul in Cipru A venit pe teren dupa meci si ia zis lui Hagi ca vrea sa plece
Cum s-a transferat Artean de la Farul în Cipru? „A venit pe teren după meci și i-a zis lui Hagi că vrea să plece!” . sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și-a pierdut unul dintre cei mai importanți titulari chiar cu 7 zile înainte de startul din SuperLiga, iar Robert Niță a dezvăluit cum l-a lăsat să plece. Analistul FANATIK SUPERLIGA a mărturisit că „Regele” nu a cerut nicio sumă de bani în schimbul mijlocașului de la Apollon Limassol.

Cum s-a transferat Artean de la Farul în Cipru? „A venit pe teren după meci și i-a zis lui Hagi că vrea să plece!”

Andrei Artean s-a transferat de la Farul Constanșa la Apollon Limassol în această iarnă și a lăsat un gol mare în linia de mijloc a „marinarilor”. Gică Hagi i-a dat drumul fără să clipească mijlocașului în Cipru și a respectat promisiunea față de el.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a aflat de plecarea lui Andrei Artean chiar de la el după un meci amical disputat de Farul Constanța. Robert Niță a dezvăluit că „Regele” este de părere că plecarea mijlocașului crescut la Timișoara poate pune în pericol participarea în play-off din acest sezon.

„După meciul amical cu o echipă din Bulgaria, Artean pe teren s-a dus la Mister și i-a spus: «Mister, știți că am și eu o ofertă și vreau să plec». Cu 7 zile înainte să înceapă campionatul. Mister Hagi a zis «Am plecat de la Constanța și până la București am vorbit singur în mașină».

ADVERTISEMENT

Nu vedeam soluție, nu eram pregătit. Grameni suspendat, Nedelcu lipsește, Băluță lipsește, Budescu nu e. Jucătorul pleacă de la Farul Constanța pe 0, nu pe 30.000, nu pe 50.000, nu! Pleacă pentru că așa a promis domnul Hagi. Mă ajuți, ți-ai făcut treaba, cu supărarea care a fost pe moment că îl lași descoperit cu 7 zile înainte să înceapă campionatul.

Duminică l-a chemat pe jucător la București, au discutat, i-a mulțumit pentru colaborare. A zis: «Roberte, în momentul în care un jucător își face treaba la mine, eu îmi dau cuvântul că îl las și el își poate rezolva situația financiară pentru următorii 10-15 ani. Cu mișcarea asta poate risca prezența în primii șase, dar cuvântul e cuvânt»”, a spus Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi l-a cedat și pe Marian Aioani la Rapid: „Dă drumul portarului titular cu care a câștigat campionatul”

Marian Aioani este înlocuitorul lui Horațiu Moldovan la Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Vivi Răchită a comentat transferul momentului în România la FANATIK SUPERLIGA și este de părere că giuleștenii au dat lovitura.

„Nu credeam că Hagi renunță la el, nu credeam că Hagi dă drumul portarului titular cu care a câștigat campionatul, care a făcut un meci extraordinar la Craiova. Este un jucător care era în anturajul echipei naționale. S-ar putea să fie următoarea situație, Moldavan să se ducă la Atletico să nu joace pentru că e Oblak, Aioani să facă meciuri și să îi ia locul în poarta echipei naționale lui Moldovan.

ADVERTISEMENT

Îl știu pe Aioani de mult timp, este un copil foarte bun. La 18 ani apăra la Chindia în Liga 2, este un portar care a apărat tot timpul. Iacob, Căpușă și Dulca i-a cedat la Chindia, au scăpat de retrogradare cu jucătorii lui Hagi și Hagi l-a luat pe Aioani. Să nu îi luăm din merite și lui Fane Pedra, l-a antrenat și l-a învățat ceea ce știe”, a spus Vivi Răchită.

FAZA FABULOASA | Gica Hagi A AFLAT pe teren de TRANSFERUL unui titular de la Farul

ADVERTISEMENT