Life

Cum s-au cunoscut, de fapt, Andi Moisescu și Olivia Steer. Povestea lor de dragoste este demnă de scenariul unui film

Cum a început povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer. Cei doi formează o familie fericită de mai bine de două decenii
10.12.2023 | 22:26
Cum sau cunoscut de fapt Andi Moisescu si Olivia Steer Povestea lor de dragoste este demna de scenariul unui film
Cum a început povestea de dragoste dintre Andi Moisescu și Olivia Steer Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai solide cupluri din spațiul monden. Ambii trăiesc de ani buni în lumina reflectoarelor, dar asta nu le-a afectat deloc relația. Din contră, sunt mai uniți ca niciodată.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt împreună de mai bine de două decenii. În tot acest timp, cei doi au lucrat constant la relația lor și fiecare efort a dat roade. Drept dovadă, în prezent, au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

ADVERTISEMENT

Dacă acum sunt uniți și echilibrați, începuturile lor par mai degrabă a fi desprinse din filme. Andi și Olivia nu ar fi fost astăzi împreună dacă nu ar fi existat prietenii lor.

Chiar și acum, Andi Moisescu își amintește că soția lui nu a cedat deloc atât de repede. Olivia s-a lăsat cu greu cucerită, mai ales că avea anumite pretenții de la cel de lângă ea. Și, totuși, se pare că Andi Moisescu a reușit să o convingă de intențiile lui.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, fără să știe, Andi și Olivia au avut mulți prieteni comuni. Într-o zi, unul dintre ei a ales să facă pasul cel mare în locul lor.

Juratul de la ”Românii au Talent” nu își imaginează viața fără soția lui

Atât Andi, cât și Olivia au fost întrebați separat dacă ar vrea să se cunoască unul cu celălalt. Cei doi nu au ratat ocazia și pot spune că a fost cea mai bună decizie din viața lor. Acela a fost momentul care le-a schimbat radical întregul parcurs.

ADVERTISEMENT

La început, Olivia a fost destul de retrasă, iar asta pentru că a crezut că Andi este într-o relație cu altcineva. Acesta pleca foarte des la sora lui, în Spania, iar asta i-a dat de bănuit Oliviei. Însă, lucrurile s-au lămurit pe parcurs.

Andi Moisescu recunoaște că s-a simțit atras de Olivia din prima și că a simțit că există o chimie între ei. Iubirea a jucat un rol foarte important în viața lor și încă  o mai face, având în vedere că sentimentele lor sunt la fel de intense ca în prima zi.

ADVERTISEMENT

Juratului de la ”Românii au Talent” s-a căsătorit la vârsta de 32 de ani. Chiar dacă mulți dintre prietenii lui aveau deja și familii la acea vârstă, acesta nu regretă nimic. Consideră că toată așteptarea a meritat din plin.

De fiecare dată când vorbește de soția lui, Andi Moisescu se asigură că alege cele mai frumoase cuvinte. Acesta are numai laude la adresa Oliviei Steer și este convins că este femeia ideală pentru el și că nu și-ar fi imaginat viața alături de altcineva.

ADVERTISEMENT