Life

Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol. Dezvăluiri după șapte ani de relație: ”Așa l-am agățat”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au devenit părinți și sunt o familie cât se poate de frumoasă.
13.12.2022 | 14:43
Cum sau cunoscut Smiley si Gina Pistol Dezvaluiri dupa sapte ani de relatie Asa lam agatat
Cum s-au cunoscut Gina Pistol și Smiley. Ce spune vedeta după șapte ani de relație. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nimeni nu a vorbit însă prea mult despre începuturile relației lor. Se pare că Gina Pistol a reușit să îl vrăjească pe Smiley fără prea mult efort.

Cum au ajuns Gina Pistol și Smiley să formeze un cuplu

A fost nevoie de timp până când Gina Pistol și Smiley și-au asumat relația. Asta nu a contat însă, drept dovadă, după șapte ani, cei doi sunt fericiți împreună, iar micuța Josephine le-a făcut viața mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Iată că Gina Pistol a decis să nu mai lase loc de interpretări și să spună cum a început totul între ei. Se pare că amândoi vorbeau dinainte de a forma un cuplu.

Își recomandau filme, își trimiteau diferite bancuri, iar Gina Pistol știa cum să îl facă pe Smiley să râdă. Acum, vizibil amuzată de ce făcea la acel moment, vedeta de la Chefi la Cuțite spune că a știu cum să îl agațe pe juratul de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

”Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat.

Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul”, a povestit amuzată în podcastul lui Brenciu.

ADVERTISEMENT

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley

De aici până la întâlnirea celor doi a fost un singur pas. Smiley i-a spus atunci prezentatoarei Chefi la Cuțite că i s-a făcut poftă de gomboți, adică de găluște cu prune, iar Gina Pistol i-a promis că îi va face când se va întoarce la București.

Iată că artistul a acceptat propunerea și nu i-a părut rău deloc. Gina Pistol s-a pus pe treabă și a gătit gomboți pentru prima oară în viața ei și a fost mai mult decât încântată de rezultat.

ADVERTISEMENT

A ajuns și Smiley la ea, cei doi au petrecut câteva ore împreună, iar apoi artistul a plecat, însă ulterior s-a întors.

”I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine.

Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Brenciu.

Au trecut șapte ani de atunci și iată că rețeta de gomboți a Ginei Pistol l-a cucerit iremediabil pe Smiley. Deși nu s-au căsătorit până acum, cei doi sunt fericiți și trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade a vieții lor, alături Josephine.

Chiar dacă nu au suficient timp petrecut împreună, Gina Pistol și Smiley încearcă să profite de fiecare moment, după cum povestea la un moment dat vedeta.

ADVERTISEMENT