Life

Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din Capitală: „Suntem cele mai frumoase din țară?”

Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din București. Vedetele nu au ratat momentul și au postat totul pe rețelele de socializare.
06.11.2022 | 14:41
Cum sau filmat Anamaria Prodan si Adriana Bahmuteanu intrun restaurant de lux din Capitala Suntem cele mai frumoase din tara
Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux. Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu s-au întâlnit în Capitală, la un restaurant de lux. Acestea s-au filmat și au pus totul pe Tiktok.

Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu s-au filmat în timp ce îi întrebau pe urmăritori dacă sunt cele mai frumoase și mai puternice femei de la noi din țară pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

Clipul video cu cele două a strâns peste 260.000 de urmăriri, iar peste 13.000 de oameni au dat like la imaginile publicate de Anamaria Prodan alături de Adriana Bahmuțeanu.

„Olindă oglinjoară, suntem cele mai frumoase din țară și mai puternice din țară? Așteptăm opinii! Așteptăm părerile dumneavoastră”, au spus cele două în videcolipul postat pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@anamariaprodan17 Așteptăm părerile dumneavoastră 💯❤️❤️#5pasidebine #misiuneatiktok #foryou #anamariaprodan #anamariaprodanreghecampf #adrianabahmuteanu ♬ sunet original – Anamaria Prodan

Ce comentarii au primit Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu după clipul postat. Unii fani le-au adresat critici

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au primit multe comentarii de apreciere pe rețelele de socializare, unde fanii le-au scris că sunt frumoase la exterior și interior.

„Ana Maria și Adriana. Respect pentru 2 femei puternice”, „Sunteți niște suflete frumoase și la interior și la exterior…și puternice…nu există…Dumnezeu să va binecuvânteze”, „Sunteți două femei care știți ce vreți de la viață, felicitări!”, au fost câteva dintre comentariile de apreciere.

ADVERTISEMENT

În schimb, au fost și mulți dintre cei care au văzut videoclipul care le-au criticat pe Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu.

Cineva cu cont pe Tiktok chiar le-a spus acestora că trebuie să se trezească la realitate pentru că în niciun caz nu sunt cele mai frumoase din țară, iar o persoană a spus că cele două au fost părăsite de bărbați.

ADVERTISEMENT

Altcineva a comentat că Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu sunt „cele mai mahalageoaice” din țară.

„Ați vrea voi, nici poveste”, „S-a spart oglinda”, „Tusea și junghiul!”, „Frumoase dar vă leapădă bărbații”, „Bine că aveți imaginația așa bogată”, „Nuuuu! Cele mai mahalageoaice”, au fost câteva dintre comentariile negative primite la postare.

O altă persoană de pe rețelele de socializare spunea că alte personalități din lumea mondenă cu diverse realizări nu au cerut niciodată aprobarea altora pe internet.

„Nu le-am văzut niciodată pe Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gabi Szabo, Simona Halep, Camelia Șucu, Andreea Marin sa ceara păreri despre puterea lor”, a fost comentariul.

ADVERTISEMENT