Life

Cum s-au fotografiat Doc și Kamara împreună. Mulți au acuzat că certurile de la Survivor România au fost regizate

Cum s-au fotografiat Doc și Kamara împreună. Au existat multe acuzații pentru cei doi, inclusiv că au regizat certurile de la Survivor.
17.07.2023 | 15:21
Cum sau fotografiat Doc si Kamara impreuna Multi au acuzat ca certurile de la Survivor Romania au fost regizate
Cum s-au fotografiat Doc și Kamara împreună. Foto: Capturi Pro tv
ADVERTISEMENT

Cum s-au fotografiat Doc și Kamara împreună. Cei doi pare că au trecut de la rivalitate la prietenie după tot ce s-a întâmplat între ei la Survivor.

Cum s-au fotografiat Doc și Kamara împreună. Acuzații că au regizat certurile de la Survivor

Doc și Kamara s-au fotografiat împreună și au strânit un val de reacții. Cei doi apar ținându-se de umeri, așa cum fac doi prieteni, și au zâmbetul până la urechi.

ADVERTISEMENT

Kamara a postat și un mesaj alături de imaginea respectivă, în care spunea că au trecut peste tot ce au avut în trecut, conflicte și certuri.

„Ce a fost a fost, am trecut peste/ Ce va fi va fi, vă dăm de veste”, este mesajul scris de Kamara, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Doc și Kamara
Doc și Kamara s-au fotografiat zâmbind. Foto Instagram

Acuzații de regie la Survivor după apariția fotografiei cu cei doi

Reacțiile negative au apărut și ele imediat. Mulți au considerat că ceea ce s-a petrecut la Survivor ar fi fost o regie, iar Doc și Kamara sunt prieteni în viața reală.

Amintim că Doc și Kamara au fost protagoniștii unor scandaluri în toată regula la Survivor. Aceștia și-au adresat cuvinte dure unul altuia.

ADVERTISEMENT

De fapt, lucrurile erau atât de grave între ei încât s-ar fi înțeles că nici nu vor să se salute pe stradă, în niciun caz să mai fie și prieteni!

„Ce a fost acolo a fost fals, regie totală mai exact”, a fost un comentariu lăsat pe rețelele de socializare. „Prietenie falsă”, a mai spus cineva, acuzând că cei doi nu ar avea cum să se înțeleagă.

ADVERTISEMENT

„V-ați împăcat bine, la Survivor parcă vă urați unul pe altul”, a mai spus cineva tot despre subiectul împăcării dintre Kamara și Doc.

Kamara a avut și un răspuns pentru toți cei care au avut ceva negativ de spus. Cântărețul care a participat la Survivor a spus că emisiunea a fost doar locul în care s-au cunoscut.

Acum, prioritatea lor este să clădească o prietenie! „Acolo ne-am cunoscut…Acum clădim o prietenie”, a spus Kamara.

ADVERTISEMENT
Tags: