Life

Ce se întâmplă acum între Kamara și DOC, după ce au sărit să se bată la Survivor România: „Am devenit bad boy”

În ce relație sunt Kamara și DOC după ce erau cât pe ce să se bată la Survivor România? FANATIK a aflat totul! Ce s-a petrecut după emisiune!
27.06.2023 | 18:44
Ce se intampla acum intre Kamara si DOC dupa ce au sarit sa se bata la Survivor Romania Am devenit bad boy
Kamara și DOC au fost rivali de moarte la Survivor România. Foto: Instagram/ pixabay.com/ PRO TV. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Kamara și DOC au fost pe punctul de a se bate la Survivor România! Cei doi și-au aruncat vorbe grele, iar la un moment dat, colegii lor au sărit să îi despartă, apropiindu-se prea mult unul de celălalt.

Ce relație au acum Kamara și Doc după ce au sărit să se bată la Survivor România

DOC l-a acuzat de nenumărate ori pe Kamara, în cadrul show-ului Survivor România, în camp, că se victimizează excesiv. I-a spus, printre altele, că se folosește inclusiv de fiul său pentru a provoca mila oamenilor, iar acel lucru l-a scos din sărite pe cântărețul din trupa Alb-Negru.

ADVERTISEMENT

La mai bine de o lună de când s-a încheiat concursul, lucrurile s-au schimbat în relația lor. Kamara a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că azi nu mai are nicio problemă cu Kamara. Ba mai mult, cei doi și-au vorbit după ce au ieșit din competiție.

Întrebat de ce crede că a fost prost văzut de o parte a telespectatorilor, Kamara susține că nu a avut această senzație. Acesta și-a deschis sufletul și a zis că probabil s-a vrut să pară el un bad boy după eliminarea lui DOC.

ADVERTISEMENT

„Am devenit bad-boy-ul emisiunii. Am vorbit cu el”

„Nu cred că am fost văzut prost de mulți la Survivor. Într-adevăr, a fost un moment când au fost prezentate niște lucruri, iar în alte momente alte lucruri. În prima lună, eu am fost victimă, iar apoi am devenit, oarecum, bad-boy-ul emisiunii, după ce a plecat DOC.

A plecat DOC, am rămas eu, poate că era nevoie de un bad boy. Da, am vorbit cu el după emisiune, l-am invitat chiar și la podcastul meu”, a declarat Kamara, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Kamara nu îi poartă ranchiună lui DOC, deși s-au certat la Survivor România: „Suntem foarte bine”

În ce relație sunt, așadar, Kamara și DOC în acest moment? Artistul ne-a lămurit și ne-a spus că, în ciuda animozităților din jungla dominicană, el nu îi poartă pică. „Suntem foarte bine, e totul în regulă. Eu n-am dușmănie cu nimeni. Certurile pe care le-am avut rămân în trecut. Alea au fost atunci, rămân acolo”, a adăugat fostul concurent de la Survivor România.

Dincolo de momentele grele prin care a trecut la Survivor România, Kamara a trecut prin foarte multe situații dificile în viață. Muzicianul ne-a zis că a devenit un survivor de mic, după ce tatăl său s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Cântărețul, un supraviețuitor de mic

„Eu m-am simțit un survivor încă de mic copil, când a murit tata și am rămas cu frații mei mai mici, pentru că mama trebuia să se ducă la muncă, doar că ea era la spital, operată după o ocluzie intestinală. Atunci a început Survivor-ul pentru mine”, ne-a spus Kamara.

Ce planuri are cântărețul după ieșirea din competiția de la PRO TV? Toată atenția lui este îndreptată acum către fiul său, Leon, dar și către muzică.

„Deocamdată, vreau să mă axez pe muzică. După ce am ieșit din Survivor, mi-am făcut și un podcast, se numește Jungla lui Kamara. Sunt ocupat cu trupa Alb Negru și bineînțeles cu piesele mele pe care le voi scoate în curând. O să am două piese noi, ale mele”, a completat Kamara.

FANATIK l-a întrebat pe Kamara dacă ar schimba vreodată genul muzical, dacă s-ar simți confortabil cântând, de pildă, manele. De asemenea, artistul a mai fost chestionat și cu privire la participarea la Eurovision, acesta fiind prezent pe scena muzicii europene în 2007, cu trupa Todomondo. Nu exclude o revenire în acest concurs, pe viitor.

Kamara, despre Eurovision și genurile muzicale abordate. Nu se ferește de manele!

„A fost o experiență foarte frumoasă cea pe care am trăit-o la Eurovision, doar că se întâmpla acum 17 ani, a fost un moment anume în viață. Mi-a făcut plăcere, poate aș repeta experiența, dar nu știu exact când. După aceea, după participarea din 2007 am fost în 2010, când ne-a reprezentat Paula Seling, foarte aproape să mă calific. Cine știe ce ne rezervă viața?

A schimba genul muzical nu înseamnă doar a cânta manele. Eu am multe genuri muzicale explorate de-a lungul timpului. Poți cânta orice, rock, pop. Dar, uite, eu am cântat cu Jean de la Craiova, așa că la mine muzica nu are granițe”, ne-a mai spus Kamara.

 

 

 

ADVERTISEMENT