Life

Cum să asculți muzica de pe Youtube în fundal, fără să plătești abonament Premium. Aplicația care îți vine în ajutor

Iată cum poți asculta muzica de pe YouTube în fundal, fără a plăti abonamentul Premium. Ce aplicație trebuie să descarci.
01.03.2023 | 17:14
Cum sa asculti muzica de pe Youtube in fundal fara sa platesti abonament Premium Aplicatia care iti vine in ajutor
Cum poți asculta muzica de pe YouTube în fundal fără abonament Premium. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Există o metodă prin care să asculți muzica pe YouTube în fundal în mod gratuit. Nu trebuie să-ți faci abonament Premium pentru a avea acces la această funcție. Trucul este valabil pentru cei care dețin dispozitive cu Android.

Cum poți asculta muzica de pe YouTube în fundal fără abonament Premium

De câțiva ani, cei care vor să asculte muzică pe YouTube pe telefon trebuie să plătească un abonament Premium dacă vor ca melodiile să se audă în fundal. Au apărut și alte aplicații care o imită pe cea originală și care permit redarea în fundal. Cea mai populară este â YouTube Vanced, care, deși a fost eliminată de Google, încă nu a dispărut complet.

ADVERTISEMENT

Cei care dețin dispozitive Android pot utiliza browserul Vivaldi, care a primit recent o actualizare importantă. Dacă folosești acest browser, atunci vei avea posibilitatea de a reda clipuri de pe YouTube în fundal, ascultând doar sunetul.

Acest lucru era valabil numai pentru cei care aveau YouTube Premium, însă acest browser, care este mai puțin utilizat decât Chrome, Opera sau Edge te poate ajuta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, noua actualizare nu este valabilă doar pentru YouTube, ci oferă redare în fundal pentru orice tip de fișier multimedia, video sau audio. Pentru a avea această funcție, trebuie să o activezi din meniul de setări, potrivit go4it.ro.

Cei care foloseau browsere precum Chrome sau Firefox aveau astfel de funcții, dar acestea necesită un efort suplimentar. De exemplu, pe Firefox trebuie descărcat un plug-in. În schimb, pe Chrome poți reda clipurile în fundal doar dacă ceri versiunea de desktop a site-ului.

ADVERTISEMENT

Browserul Vivaldi are o altă funcție utilă. Acesta oferă posibilitatea de a bloca implicit redarea automată a clipurilor video. În acest fel, dacă ajungi pe o pagină care are integrat un videoclip care pornește automat la prima redare, acesta este pus automat pe pauză. Utilizatorul poate decide, astfel, dacă vrea sau nu să-l vadă.

Vivaldi aduce și posibilitatea de a mări elementele interfeței, dar și notificări pentru sincronizarea tab-urlilor deschise între dispozitive, mai menționează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cât costă abonamentul YouTube Premium

Cei care aleg să cumpere abonamentul YouTube Premium se vor bucura de mai multe beneficii. Printre cele mai importante este faptul că nu îți vei mai face griji pentru reclamele care îți întrerup vizionarea unui clip video, deoarece acestea vor dispărea.

Un alt avantaj este posibilitatea de a descărca videoclipurile în contul tău, iar acestea vor putea fi urmărite și offline. Acest lucru este valabil și pentru playlist-uri. Le poți descărca pe cele ale altor utilizatori sau le poți crea pe ale tale, după care să le downloadezi în contul tău.

De asemenea, un alt lucru avantajos pentru abonații Premium este faptul că vei putea asculta un videoclip sau o melodie în fundal, în timp ce utilizezi alte aplicații de pe telefon.

Abonamentul Premium are o lună de încercare gratuită. După aceea, taxa va fi de 26 de lei pe lună pentru Android. Cei care dețin un telefon Apple vor plăti 29 de lei pe lună. Dacă vrei să împarți abonamentul cu membrii familiei sau cu prietenii, există și un abonament YouTube Premium Family, care costă 39 de lei pe lună și care îți permite să adaugi până la cinci membri.

Cei care sunt studiază în prezent la o unitate superioară de învățământ vor plăti mai puțin pentru Premium. Pentru doar 15 lei pe lună, studenții se pot bucura de serviciile Premium. Pentru acesta va fi nevoie de o verificare anuală astfel încât YouTube să știe că nu ai întrerupt studiile.

ADVERTISEMENT
Tags: