Life

Ce se întâmplă cu abonamentul Netflix în România pentru 2023. Cât a ajuns să coste

Urmează noi modificări pentru abonamentul Netflix în acest an. Cât costă acum? Ai mai multe variante pentru care să optezi.
23.01.2023 | 19:38
Ce se intampla cu abonamentul Netflix in Romania pentru 2023 Cat a ajuns sa coste
Ce tipuri de abonamente se pot face la Netflix și cât costă. Sursa foto: diez.md
ADVERTISEMENT

Utilizatorii Netflix vor avea parte de modificări, în acest an, în privința abonamentului lor lunar. Cât costă acum să te abonezi la platformă?

Ce schimbări urmează la Netflix. Cât costă acum un abonament

Netflix are trei abonamente pe care ți le poți alege ca să vizionezi cele mai noi filme sau seriale. Acestea diferă ca preț și ca oferte.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ”minim”, ”standard” și ”premium” sunt tipurile de abonamente ale Netfix, care îți permit, printre altele, să privești un film fără a fi întrerupt de reclame.

Primul, ”minim”, este cel mai ieftin, valorând 7,99 euro/lună. Acesta este valabil doar pentru un singur dispozitiv. Al doilea, standard, costă 9, 99 euro/lună și permite utilizarea pe 2 dispozitive simultan.

ADVERTISEMENT

Al treilea are prețul cel mai mare, 11, 99 euro pe lună, dar și avantajele sunt multiple. Se permite vizionarea, în format ultraHD, pe 4 dispozitive simultan, conform help.netflix.com.

De altfel, reprezentanții Netflix avertizează faptul că se pot solicita taxe, impozite suplimentare, în funcție de zona în care locuiești. De asemenea, la abonament se poate renunța oricând și se poate înlocui cu un altul la fel.

ADVERTISEMENT

Taxe în plus la Netflix în 2023. Ce abonați sunt vizați

Pentru 2023, Netflix are de gând să introducă taxe pentru utilizatorii care folosesc contul doar pentru că un apropiat și-a făcut abonament. Platforma va solicita și pentru aceștia suma de 15 lei.

Față de taxa pentru abonații în plus se fac, momentan, teste, în America de Sud. Aici, se aplică o contravaloare de 25% din prețul unui abonament standard.

ADVERTISEMENT

Suma de 15 lei ar urma să fie introdusă după ce s-a produs, în ultima perioadă, o scădere masivă a numărului de persoane care și-au arătat interesul pentru abonamentul Netflix.

De exemplu, în ultimele șase luni ale lui 2022, Netflix a pierut 1.200.000 de abonați. Această situație s-a produs și fondul apariției altor platforme de filme sau odată cu ridicarea restricțiilor Covid-19. Oamenii au început să muncească din nou de la birouri, stând astfel mai puțin acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: