Life

Cum să asculţi muzică pe Youtube, fără reclame. Trucul acesta te scapă de plata unui abonament lunar

Cum să asculţi muzică pe Youtube, fără reclame, pe gratis. Există un truc care te poate scăpa de plata unui abonament.
04.09.2023 | 11:11
Cum sa asculti muzica pe Youtube fara reclame Trucul acesta te scapa de plata unui abonament lunar
Cum să asculţi muzică pe Youtube, fără reclame, pe gratis. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum să asculţi muzică pe Youtube, fără reclame. Așa poți să asculți piesele preferate sau să te uiți la clipuri video fără a trebuie să urmărești publicitatea.

Cum să asculţi muzică pe Youtube, fără reclame, pe gratis

YouTube Vanced este o aplicație de Android neoficială care își propune să ofere utilizatorilor o experiență YouTube mai personalizată. Sunt mulți care folosesc această aplicație clonă pentru că nu mai este nevoie să plătească.

ADVERTISEMENT

Este important de menționat că YouTube Vanced poate să nu fie în conformitate cu termenii de utilizare ai YouTube.

Această aplicație permite utilizatorilor să vadă videoclipuri pe YouTube fără reclame, deși nu este cel mai etic lucru pentru creatorii de conținut ce pot rămâne fără venituri considerabile din cauza ei.

ADVERTISEMENT

Ce beneficii are această aplicație de pe Android

YouTube Vanced permite redarea videoclipurilor în modul Picture-in-Picture, astfel încât poți continua să vezi conținut video într-o fereastră mică pe ecran în timp ce navighezi sau folosești alte aplicații.

Una dintre cele mai căutate opțiuni ale aplicației este că permite redarea în fundal a videoclipurilor. Poți asculta audio din videoclipuri chiar și atunci când ecranul telefonului tău este oprit sau când folosești alte aplicații. La Youtube, pentru această funcție trebuie să plătești.

ADVERTISEMENT

YouTube Vanced nu este disponibil în mod oficial în Google Play Store, deci va trebui să descarci aplicația de pe site-uri terțe sau de la surse neoficiale.

Poți să asculți muzică pe Youtube fără reclame și cu opțiunea de plată. Pentru acest lucru ai nevoie de Youtube Premium, disponibil și la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Cu YouTube Premium, vei avea acces la YouTube fără reclame pe toate dispozitivele. De asemenea, vei putea descărca videoclipurile pentru a le viziona offline și vei avea acces la YouTube Music, o platformă specializată pentru streaming de muzică.

Youtube Premium costă 26 de lei pe lună pentru o singură persoană, iar pachetul family este 39 de lei pe lună. Mai există și Youtube Premium pentru studenți, care costă 15 lei pe lună.

ADVERTISEMENT
Tags: