Life

Schimbare la Youtube. Opțiunea așteptată de mulți utilizatori devine realitate

Modificare la Youtube. Funcția pe care foarte mulți utilizatori și-au dorit-o a fost implementată în urmă cu puțină vreme.
11.04.2023 | 19:46
Schimbare la Youtube Optiunea asteptata de multi utilizatori devine realitate
Modificare la Youtube. Funcția pe care foarte mulți utilizatori și-au dorit-o a fost implementată în urmă cu puțină vreme. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Schimbare la site-ul web creat de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim în anul 2005. Opțiunea așteptată de mulți utilizatori devine realitate. Ce pot face oamenii de acum înainte când ascultă muzica preferată.

Modificare la Youtube. Funcția pe care foarte mulți utilizatori și-au dorit-o a fost implementată în urmă cu puțină vreme

Youtube vine cu o modificare majoră pentru toți utilizatorii care plătesc un abonament lunar Youtube Premium care se ridică la valoarea de 26 lei și care include Youtube Music, blocarea reclamelor şi redarea în fundal.

ADVERTISEMENT

Aplicația de streaming promite facilități noi, prima dintre acestea fiind o calitate mult mai bună a videoclipurilor vizionate. Concret, oamenii au la dispoziție o setare de calitate pentru unele dintre clipurile video.

Aceasta a fost numită 1080p Premium și are o rezoluție mai mare în comparație cu clipurile care au rezoluţia FHD obişnuită. De această actualizare vor beneficia filmările care au multă mişcare, cum ar fi cele despre sport sau gaming.

ADVERTISEMENT

În plus, noua actualizare este prima diferență majoră pe care o face platforma când vine vorba de calitatea video între utilizatorii obişnuiţi şi abonații lunari. De asemenea, Youtube va suporta SharePlay pe iPhone.

Funcția care aminteşte de perioada pandemică le va permite oamenilor aflaţi la distanţă să urmărească o filmare în acelaşi timp. În plus, abonații vor avea parte de un plus de control pentru lista de clipuri care urmează să fie redate.

ADVERTISEMENT

Youtube România. Ce spun cifrele

Youtube a ajuns în România în urmă cu 10 ani și de atunci a devenit un mediu unde oamenii găsesc muzică, emisiuni, show-uri de televiziune. În plus, le oferă companiilor să ajungă la publicul țintă având în vedere că mai mult de 12 milioane de români cu vârsta de peste 18 ani intră pe acest canal.

Conform informațiilor furnizare de start-up.ro, peste 8.000 de canale din țară au peste 10.000 de abonați, în timp ce peste 1.600 de canale au peste 100.000 de abonați. Cel mai popular artist din România pe Youtube la nivel global este Inna.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, cel mai popular artist pe Youtube în România este Andra. Sursa menționată anterior mai arată că cel mai urmărit creator de conținut generalist din țara noastră în prezent este Selly, pe numele din buletin Andrei Șelaru.

ADVERTISEMENT
Tags: