Life

Cum să atragi prosperitatea financiară în viața ta. Codul sacru pe care trebuie să-l știi neapărat pentru a avea mare noroc

În ce fel te poți bucura de bunăstare materială. Codul sacru pe care e bine să-l cunoști pentru a atrage binecuvântarea de partea ta.
12.01.2024 | 20:05
Cum sa atragi prosperitatea financiara in viata ta Codul sacru pe care trebuie sal stii neaparat pentru a avea mare noroc
În ce fel te poți bucura de bunăstare materială. Codul sacru pe care e bine să-l cunoști pentru a atrage binecuvântarea de partea ta. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum să atragi prosperitatea financiară în viața ta. Codul sacru pe care trebuie să-l știi neapărat pentru a avea mare noroc. Acesta este un instrument de rugăciune care folosește puterea seriilor numerice pentru a intra în legătură cu Divinitatea.

În ce fel te poți bucura de bunăstare materială. Codul sacru pe care e bine să-l cunoști pentru a atrage binecuvântarea de partea ta

În ce fel te poți bucura de bunăstare materială. Codul sacru pe care e bine să-l cunoști pentru a atrage binecuvântarea de partea ta. De asemenea, specialiștii susțin că acesta aduce bogăție și belșug în plan financiar.

ADVERTISEMENT

Acesta face parte din Codurile Agesta, care sunt formate din numere și despre care se crede că au un limbaj ascuns. Atunci când sunt utilizate de oameni ele creează o legătură directă cu Universul și dorințele.

Filosofia antică chineză oferă o soluție ideală pentru problemele care țin de bani. Știința spune că există un anumit număr sacru, fiind vorba de 71588, ce poate fi activat de toți cei care doresc să aibă parte de finanțe.

ADVERTISEMENT

Oamenii trebuie să știe că acest cod implică și o stare de meditație. În această perioadă este important să se recite 45 de afirmații pozitive. Acest ritual pentru prosperitatea financiară trebuie să se țină vreme de 21 de zile pentru a funcționa.

Cum se activează Codul sacru pentru a avea abundență

Codul sacru pentru a avea abundență se activează destul de ușor. Cei interesanți trebuie să urmeze câteva reguli importante. Prima dintre ele spune că trebuie să se respire de 3 ori adânc pentru a alunga anxietatea.

ADVERTISEMENT

A doua regulă transmite că oamenii trebuie să se gândească la toate bogățiile din Univers și să arate recunoștință pentru tot ce au. În felul acesta se alungă toate gândurile negative despre neajunsuri și probleme cu banii.

Se lasă deoparte conștientul și se cere o mare atenție la subconștient. Oamenii trebuie să se concentreze, lăsând spațiul din jur pentru a crea propria realitate. Codul sacru spune că e important să se elimine toate gândurile negative.

ADVERTISEMENT

Ce afirmații poți spune în timpul Codului sacru

  1. Activez în mod conștient codul sacru 71588 pentru a atrage bani.
  2. Banii vin la mine din toate părțile, în cantități crescânde, din multiple surse de venit.
  3. Creez valoare și Universul mă recompensează.
  4. Sunt un manager excelent al banilor.
  5. Am o minte de milionar. Pe zi ce trece îmi cresc veniturile.
  6. Sunt 100% responsabil pentru veniturile mele.
  7. Eu fac banii, nu banii mă fac pe mine.
  8. E ceva normal să am bani din plin.
  9. În fiecare zi devin tot mai bun în ceea ce fac și astfel descopăr roadele abundenței.
  10. Sunt recunoscător că am o abundență nelimitată în viața mea.
  11. Sunt un canal perfect al energiei divine.
  12. Șterg toată energia care blochează intrarea banilor.
  13. Viața se aliniază pentru a aduce abundență.
  14. Sunt ca un magnet pentru bani.
  15. Am tot ce trebuie să atrag bani.
ADVERTISEMENT
Tags: