Life

Planta din România care poate să-ți aducă în casă bani și prosperitate de Crăciun. Este bună și în diverse preparate

Planta care atrage norocul de partea ta ca un magnet. Toată lumea o are în casă, însă nu mulți îi cunosc proprietățile ezoterice
14.12.2023 | 18:36
Planta din Romania care poate sati aduca in casa bani si prosperitate de Craciun Este buna si in diverse preparate
Planta care atrage norocul de partea ta de Crăciun Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În perioada sărbătorilor de iarnă, românii pun în aplicare fel de fel de obiceiuri și tradiții care să atragă norocul de partea lor. Însă, pentru asta nu este mereu nevoie de adevărate ritualuri. Nu multă lume știe, dar există o plantă aromatică care atrage norocul ca un magnet în perioada Crăciunului.

Menta atrage banii și norocul de partea ta

Menta este una dintre plantele aromatice cele mai populare în rândul românilor. De obicei, aceasta este folosit pe post terapeutic, în diverse ceaiuri. Însă, rolurile ei sunt mult mai diverse și nu multă lume le cunoaște.

ADVERTISEMENT

De exemplu, menta este cea care atrage abundența și purifică energiile. Aceasta a început să fie folosită în urmă cu ani în urmă în diverse ritualuri, datorită capacității sale ezoterice.

Menta este, dincolo de o plantă curativă și o plantă purificatoare. Este foarte bine cunoscut efectul ei de a curăța energiile, ceea ce înseamnă că atrage doar lucrurile pozitive de partea sa.

ADVERTISEMENT

Ritualul pe care trebuie să-l faci de Crăciun pentru a te bucura de abundență tot anul

Menta este perfectă pentru manifestarea bogăției și a banilor. Pentru a atrage această abundență financiară de partea ta, trebuie să știi și să pui în practică ritualul celor 13 frunze de mentă.

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ești într-un spațiu liniștit, unde poți să auzi gândurile. Apoi, trebuie să te concentrezi și să îți canalizezi întreaga energie pentru manifestarea bogăției.

ADVERTISEMENT

Ritualul, în sine, constă, așa cum îi spune și numele în 13 frunze de mentă proaspătă. Pe lângă asta, mai aveți nevoie și de un pahar cu apă, tămâie cu scorțișoară și un bol. Înainte de a începe ritualul, trebuie neapărat să va asigurați că aveți la dispoziție fix 13 frunze.

Cele 13 frunze reprezintă un număr cu ghinion, ceea ce înseamnă că ele sunt cheie blocajului care împiedică banii să vină că dumneavoastră. Pentru a elimina ghinionul, cele 13 frunze trebuie așezate la marginea paharului. Apoi, rând pe rând trebuie scufundate în apă și lăsate să plutească.

ADVERTISEMENT

Tămâia trebuie și ea aprinsă pentru a curăța energiile negative. De obicei, fumul emanat de ea trebuie să înconjoare paharul. După ce s-a stins tămâia, bolul trebuie poziționat în casă.

Mai exact, chiar la ușa de la intrare pentru a permite intrarea banilor și a energiilor bune în casă. Acest ritual se recomandă a fi făcut de Crăciun, căci atunci energiile și puterile frunzelor de mentă sunt la capacitatea lor maximă.

ADVERTISEMENT
Tags: