Sport

Cum să câștigi la cazino fără să dai totul din tine

FANATIK iti ofera cateva sfaturi despre cum să câștigi la cazino jucand relaxat
19.07.2021 | 17:25
Cum sa castigi la cazino fara sa dai totul din tine
ADVERTISEMENT

Să câștigi la cazino fără să te umpli de stres, fără să pierzi nopți încercând să găsești formulele corecte de pariere și fără să te macine aceste gânduri de productivitate? Unii spun că se poate, alții spun că nu se poate. Să poți ajunge să fii câștigător de poturi mari și foarte mari la cazino este posibil chiar și fără să te autodistrugi ca și persoană. Despre subiectul acesta vorbim chiar noi astăzi.

Nu juca jocuri complicate la cazino

Cu cât jocurile sunt mai complexe, complicate și au un nivel mai ridicat de dificultate, evident că l fel de mare va fi și gradul de solicitare psihică pentru jucătorul care dorește să se specializeze. Câteodată este nevoie ca tu să mergi la Winner Casino și să încerci acea categorie de jocuri de noroc unde este foarte simplu să te joci. Are rost să vrei să faci performanță în Pokerul profesionist? Da, dar ești dispus să te dedici total acestui lucru? Nu este niciodată greșit să lași puțin garda jos pentru a te putea relaxa și a mai recupera din energia pierdută în timpul unei sesiuni solicitante.

ADVERTISEMENT

Încearcă să mergi la cazinouri și să balansezi eforturile psihice suplimentând cât de mult posibil cu partea de relaxare și distracție pe care o oferă aceste experiențe. Încearcă să înțelegi care sunt regulile unui joc înainte de a începe să îl joci. Poate că vei reuși să îți salvezi câteva ore bune de la o sesiune eșuată. Iar când vine vorba de jocuri, nu te lăsa păcălit de frumusețea ruletei Americane. Această ruletă are pe cercul numerelor o posibilitate de aterizare în plus, cea de dublu zero. Nu ar trebui niciodată să te joci la această ruletă.

Cu cât există mai puține reguli ale unui joc, cu atât vei reuși să fii mai relaxat și să câștigi fără să te stresezi foarte mult.

ADVERTISEMENT

Folosește strategii pentru Blackjack

Dacă totuși ești unul dintre jucătorii care iubesc să se joace la mesele de Blackjack, dar simți că jocul începe să te epuizeze din ce în ce mai mult, poate că este timpul să aplici strategii mai simple, care nu te solicită atât de mult. Folosește o strategie de Blackjack Basic și vei vedea cum șansele tale cresc din ce în ce mai mult. Când aplici o strategie Basic, nu trebuie să faci altceva decât să urmărești mereu ce carte ai și cum poți să iei deciziile mai bune în funcție și de cartea dealerului.

Dacă scopul tău este să simplifici cât mai mult jocul astfel încât să nu fie nevoie să iei mereu decizii grele și să ajungi extenuat acasă, aceasta este cea mai bună soluție. Încearcă să reduci lista deciziilor, iar jocul va deveni mult mai simplu.

ADVERTISEMENT
Cele mai bune strategii de blackjack
Cele mai bune strategii de blackjack

Joacă cele mai sigure mâini la Poker

Dacă nu ai auzit niciodată de strategia de Poker în care trebuie să dai Fold cât de des posibil, atunci probabil nu ai aflat încă ce înseamnă să joci Poker în cel mai simplu mod posibil. Atunci când dai Fold foarte des, practic nu cheltui niciun ban din bankroll și conservi bugetul pentru mai mult timp, iar atunci când vei avea o mână bună, vei putea să forțezi ceilalți jucători să parieze pentru ca tu să poți câștiga un pot cât mai mare.

Acestea sunt și cele mai sigure mâini. Trebuie mereu să te gândești că un jucător nu va cere niciodată mulți bani fără să aibă ceva pe care să se bazeze. Evident că există și posibilitatea unui Bluff, dar nu știi niciodată ce are adversarul în mână. Pariază numai când șansele sunt de partea ta. Dacă nu poți face acest lucru, încearcă să te gândești la aceste lucruri înainte de a începe sesiunea de pariere. Setează limite și pariază numai când ai anumite cărți în mână.

ADVERTISEMENT

Învață un joc nou

Cu cât ești mai specializat pe un joc de cazino, cu atât știi mai multe despre acel joc și automat înțelegi mai bine riscurile, șansele și tot mecanismul jocului. Dacă vei începe să joci un joc nou, nu vei mai fi la fel de stresat și vei putea să te bucuri de o experiență nouă. Exact ca un copil inocent care are parte de o experiență nou, așa te vei bucura și tu să vezi că se pot obține câștiguri și dacă te joci un alt tip de joc.

joc-nou
Invata jocuri noi dar care nu sunt complicate

Concluzie

Dacă aveai nevoie de puțină motivație pentru a începe să fii mai relaxat la cazino, acest articol ți-a oferit toate motivele. Nu uita niciodată că experiența din cazino este concepută astfel încât fiecare jucător să aibă parte de distracție și relaxare. Cei care merg în cazino și pleacă mai stresați nu au

ADVERTISEMENT