Life

Cum să devii bogat? Ritualul prin care poți atrage banii ca un magnet

Cum să te îmbogățești? Ritualul care te va ajuta să atragi banii rapid, precum un magnet. Este aplicat de multe persoane.
21.02.2024 | 20:12
Cum sa devii bogat Ritualul prin care poti atrage banii ca un magnet
Ritualul care te va îmbogăți. Durează 7 săptămâni. Sursa foto: Freedom Mentor, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multe persoane și-ar dori să aibă o situație financiară bună, prin care să nu mai ducă grija zilei de mâine și care să le permită să își poată cumpăra orice, oricând. Pare imposibil, greu de atins, și te face să-ți pui semne de întrebare față de bogăția pe care o au unii oameni. Iată un ritual care îți poate schimba viața.

Cum să atragi bani ca un magnet? Ritualul care te va îmbogăți

De asemenea, sunt și persoane care se încred în anumite trucuri pentru atragerea banilor. Ele sunt adeptele ritualurilor sau ale superstițiilor, în vreme ce altele consideră că doar prin muncă cinstită și prin devotament față de propria profesie se poate atinge bogăția.

ADVERTISEMENT

Totodată unii oameni sunt de părere că banii foarte mulți nu le-ar face bine și se mulțumesc doar cu o viață decentă. ”Banii sunt ochii dracului!”, mai cred alții, deoarece de-a lungul timpului s-a observat cum diferite nume importante au ajuns din prinți, cerșetori.

Dacă ești adeptul ritualurilor și vrei să dobândești abundența financiară, ai nevoie mai întâi de un magnet. Este crucial să-l pregătești cum trebuie. Curăță-l de energiile negative prin a-l spăla într-o apă de izvor, lac sau la o fântână.

ADVERTISEMENT

Ulterior, magnetul se pune la lumina Lunii și se lasă așa, pe un pervaz, la fereastră, pe tot parcursul nopții. Spre dimineață va fi încărcat doar cu energie pozitivă. Ia-l în mână, ține-l strâns, închide ochii și spune-ți că acesta îți va aduce doar succes pe plan financiar.

Ritualul se face în fiecare joi. Durează 7 săptămâni

Mai departe, plasează o bancnotă pe pământ și amplasează magnetul deasupra ei. Cu mâna dreaptă, ține magnetul și mișcă-l în stânga și în dreapta. Închide și ochii și vizualizează o lumină galbenă care pornește din inimă.

ADVERTISEMENT

Imaginează-ți și că lumina galbenă călătorește prin braț și se duce către mâna dreaptă, spre magnet. Această etapă semnifică transferul de energie pozitivă, potrivită, pentru conexiunea cu abundența financiară.

Ritualul se face în fiecare joi, timp de 7 săptămâni, consecutiv. În tot acest interval, conectează-te și cu Jupiter, considerată planeta norocului, în așa fel încât aceasta să te ajute la a-ți umple conturile bancare.

ADVERTISEMENT

Poți rosti și o rugăciune: ”Jupiter, zeul cerurilor, ascultă rugăciunea mea disperată. Vă rog să atrageți bani în mâinile mele. Apreciez atenția dvs. și energia pe care mi-ați dat-o!”, sunt cuvintele către Jupiter.

Spre final, ia bancnota și înfășoar-o în magnet. Pune-le într-un sertar și scoate-le doar a doua zi, pe parcursul a 7 săptămâni, pentru a face ritualul. Ulterior, ai putea avea marea surpriză pe care o aștepți de multă vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: