Life

Cum să faci acasă șnițele crocante ca la restaurant. Secretul bucătarilor de top: ingredientul cu care e bine să înlocuiești făina

Cum să gătești în propria bucătărie șnițele delicioase ca marii chefi. Pontul bucătarilor. Ce produs folosesc în loc de făină.
19.08.2023 | 17:01
Cum sa faci acasa snitele crocante ca la restaurant Secretul bucatarilor de top ingredientul cu care e bine sa inlocuiesti faina
Cum să gătești în propria bucătărie șnițele delicioase ca marii chefi. Pontul bucătarilor. Ce produs folosesc în loc de făină. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum să faci acasă șnițele crocante ca la restaurant. Secretul bucătarilor de top: ingredientul cu care e bine să înlocuiești făina. Descoperă câteva aspecte de care trebuie să ții cont dacă vrei un preparat de nota 10.

Cum să gătești în propria bucătărie șnițele delicioase ca marii chefi. Pontul bucătarilor. Ce produs folosesc în loc de făină

Cum să gătești în propria bucătărie șnițele delicioase ca marii chefi. Pontul bucătarilor din întreaga lume este unul extrem de simplu. Ce produs folosesc bucătarii în loc de făina care se amestecă cu ou și pesmet.

ADVERTISEMENT

Rețeta clasică poate fi îmbunătățită considerabil, preparatul culinar fiind unul delicios, consistent și suculent. Șnițelele crocante se pregătesc foarte ușor și este una dintre delicatesele pe care le adoră atât adulții, cât și copiii.

Pentru un gust desăvârșit bucătarii ne îndeamnă să renunțăm la făină și să se îndreptăm atenția spre griș. În felul acesta felul de mâncare, ideal pentru prânz, va fi mult mai crocant la exterior și suficient de suculent la interior.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unele gospodine mai obișnuiesc să dea pieptul de pui feliat și prin fulgi de porumb mărunțiți care oferă un gust și mai bun preparatului culinar, indiferent că este gătit în tigaie sau băgat la cuptor.

Sfaturi prețioase pentru șnițele crocante

Șnițelele devincrocante și delicioase dacă se ține cont de o serie de secrete prețioase. Unul dintre ele ne spune să alegem de fiecare dată carne proaspătă pentru că în felul acesta nu va fi nevoie să fie lăsată la marinat.

ADVERTISEMENT

Pieptul se taie în bucăți cu o grosime de 1-1.5 cm și apoi se bate printr-o bucată de folie alimentară ca să nu se rupă. Se stropește cu câteva picături de apă cu gheață. Se înmoaie în ou cu puțină sare și abia apoi în griș sau făină.

Se poate pregăti și un amestec din lapte, făină și ou, în funcție de preferințele fiecăruia. Se pune la încins o tigaie în care se adaugă ulei de floarea soarelui amestecat cu puțină untură. Așa nu se vor arde și vor avea un gust delicios.

ADVERTISEMENT

E important să se prăjească șnițelele pe ambele părți preț de un minut și apoi să se dea la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 8 minute. Când sunt rumenite frumos înseamnă că sunt gata.

ADVERTISEMENT
Tags: