Life

Cum să îți calculezi numărul norocos în funcție de anul nașterii. Metoda de calcul după principiile Feng Shui

Cea mai simplă formulă de calcul prin care îți pot afla numărul norocos. Acesta spune foarte multe despre personalitatea ta, dar și despre destinul tău.
22.03.2024 | 10:22
Cum sa iti calculezi numarul norocos in functie de anul nasterii Metoda de calcul dupa principiile Feng Shui
Cum afli care este numărul tău norocos, potrivit principiilor Feng Shui. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vrem sau nu să credem, cu toții avem un număr norocos care ne influențează destinul. Aceasta poate juca un rol important în deciziile pe care le luăm, dar și în modul în care decurg anumite evenimente din viața noastră. Numărul norocos se poate afla foarte ușor, căci la baza calculării lui stau principiile Feng Shui.

Cum se calculează, de fapt, numărul norocos în funcție de anul nașterii în Feng Shui

Specialiștii în numerologie cred foarte mult în puterea cifrelor. Aceasta pot trasa anumite direcții destinului și pot fi responsabile de personalitatea multora. Dacă ești curios să afli ce număr norocos te definește, tot ce ai de făcut este să îl calculezi potrivit principiilor Feng Shui.

ADVERTISEMENT

Potrivit divahair.ro, există mai multe metode de calcul prin care poți afla care este numărul tău norocos. Formulele sunt diverse, însă, dintre toate, una singură este cea mai simplă.

În Feng Shui, se pune foarte mult accent pe armonie și echilibru. Totul este încărcat de semnificații în acest domeniu, inclusiv numerele și cifrele. Specialiștii în Feng Shui spun că cel mai important număr este Kua.

ADVERTISEMENT

În arta Feng Shui-ului, Kua este determinat de sex și de anul nașterii. Pentru a afla care este Kua care îți aparține, trebuie să pui în aplicare o formulă de calcul simplă. Pentru început, trebuie să aduni ultimele două cifre din anul tău de naștere până se obține o singură cifră. De exemplu: dacă ești născut în 1994, va trebuie să ai pe foaie următorul calcul: 9 + 4 = 13 = 1 + 3 = 4.

Așa cum am menționat, Kua este determinat și de sex. Astfel, dacă ești bărbat, scazi cifra rezultată în urma calcului din 10. ( 10 – 4 = 6). Însă, dacă ești femeie, adaugi 5 la numărul obținut în urma calculului ( 4 + 5 =9).

ADVERTISEMENT

În Feng Shui, fiecare număr are propriile lui trăsături care definesc, de cele mai multe ori, personalitatea celui sau celei care îl poartă. Este recomandat ca, după ce ai aflat ce Kua ai, să știi cum să îl folosești în avantajul tău.

Ce spune Kua despre personalitatea ta

Numărul norocos 1 definește persoanele care adoră să călătorească și care fac față cu brio tuturor schimbărilor care apar în viața lor.

ADVERTISEMENT

Numărul norocos 2 este tipic persoanelor care nu sunt foarte deschise la nou, ci, mai degrabă, preferă să fie tradiționaliste. Înainte de a lua o decizie, aceste persoane se gândesc de două ori.

Numărul norocos 3 sunt caracterizate de curaj și de ambiție. Pentru că au foarte multă încredere de sine, acestor persoane nu le va fi deloc greu să avanseze la locul de muncă.

Numărul norocos 4 caracterizează purtătorii prin răbdare și prin calmitate. De obicei, acestor persoane nu le place să iasă în evidență, ci preferă să fie foarte rezervate.

Numărul norocos 5 definește o persoană loială și stabilă. De dragul siguranței, aceste persoane sunt dispuse să facă anumite sacrificii.

Numărul norocos 6 este tipic persoanelor cu care faci mereu o echipă bună. În ciuda aparențelor, acestea sunt foarte calme și empatizează cu ușurință cu cei din jur.

Numărul norocos 7 prezintă un destin din care nu lipsesc provocările și aventura. Deși acestor persoane le place să fie înconjurate de oameni, uneori, simt nevoia de liniște și singurătate.

Numărul norocos 8 este tipic persoanelor împăciuitoare care stau departe de orice conflict. Dacă ai acest număr, atunci poți confirma faptul că nu îți place să te cerți și nici să te contrazici cu cei din jur.

Numărul norocos 9 definește persoanele inteligente cu un caracter puternic. Acestea sunt mereu orientate către câștig și își doresc stabilitate financiară. Iubesc să fie în centrul atenției și au mereu pretenții de la cei din jur.

ADVERTISEMENT