Life

Cum să îți ții copilul ocupat în avion. Ce sfătuiește o fostă stewardesă

Cum să îți ții copilul ocupat în avion. O fostă stewardesă a spus ce putem face pentru a-i ține pe cei mici ocupați în timpul zborului!
08.12.2023 | 23:59
Cum sa iti tii copilul ocupat in avion Ce sfatuieste o fosta stewardesa
Cum să îți ții copilul ocupat în avion. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum să îți ții copilul ocupat în avion. Ce sfătuiește o fostă stewardesă să facem în timpul zborurilor, fie ele scurte sau lungi!

Cum să îți ții copilul ocupat în avion

Să călătorești cu un copil poate fi un lucru dificil, mai ales cu avionul. O fostă stewardesă a dat un sfat prețios pentru părinții care nu mai știu ce să mai facă în timpul călătoriilor, mai ales dacă sunt de ore bune.

ADVERTISEMENT

Secretul în sine nu este nici prea greu pentru bagaj și nici greu de procurat. Este vorba despre banala bandă adezivă. Aceasta poate fi folosită în multe feluri creative în avion.

“Vă jur, este grozav în avion, dar și în vacanță”, a spus fosta stewardesă Nichola Knox. Aceasta a recunoscut că folosește trucul ea însăși.

ADVERTISEMENT

Cum poți folosi acest truc pentru a-l face pe cel mic să fie ocupat

Banda poate fi folosită pentru a realiza litere și numere. Pot fi create tot felul de obiecte ciudate pentru ca copiii să se joace cu alte lucruri aduse de acasă.

Ea povestea că o dată copiii ei au creat un „pod” peste care să treacă mașinile. De asemenea, mai poate fi creat și un leagăn pentru jucării. Desigur, totul depinde de imaginația copiilor!

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat de actuala fotografă a devenit viral pe rețelele de socializare și a strâns rapid peste 100.000 de aprecieri.

Părinții care au văzut clipul video au fost încântați și au declarat că ideea este de-a dreptul genială. Nu în ultimul rând, ei au felicitat-o pe femeie pentru că este o mamă bună.

ADVERTISEMENT

“Le potențează creativitatea, este ecologic, fără mizerie și, de asemenea, util. O mamă incredibilă”, a spus cineva.

“Dacă aș fi stat cu tine, aș fi participat în totalitate la toate șmecheriile distractive pe bază de bandă! Este genial!”, a mai comentat altcineva.

ADVERTISEMENT