Life

Cum sărbătoresc vedetele de Sfântul Ion? Ioana Filimon, Ioana Dichiseanu și Celia, planuri mărețe

Celia, Ioana Filimon, Ioana Dichiseanu și Ionuț Galani sunt câteva dintre vedetele care azi își sărbătoresc ziua de nume.
07.01.2023 | 14:34
Cum sarbatoresc vedetele de Sfantul Ion Ioana Filimon Ioana Dichiseanu si Celia planuri marete
Ioana Filimon, Celia și Ioana Dichiseanu, trei dintre vedetele care își sărbătoresc ziua de nume. Foto: Instagram/ Facebook
ADVERTISEMENT

Câteva dintre vedetele de la noi, cele care poartă numele Ion, Ioana sau derivatele acestora, au dezvăluit cum sărbătoresc această zi.

Ioana Filimon, ieșire în oraș, cu fetele

Sfântul Ioan Botezătorul, pomenit astăzi, 7 ianuarie, în calendarul ortodox, oferă prilejul românilor de a mai da o tură de petrecere după cele de Crăciun și Revelion. Printre oamenii care poartă nume de sfânt se numără și câteva celebrități.

ADVERTISEMENT

Ioana Filimon, Ionuț Galani, Celia și Ioana Dichiseanu au vorbit despre planurile lor cu ocazia acestei zile de sărbătoare.

„Sunt doar în Timișoara în această zi. De dimineață mă mișc de colo, colo. Vreau să mă sărbătoresc și eu. Am zis că ies cu fetele la o cofetărie să le îndulcesc. De mâncat cred că toată lumea e sătulă, așa că le scot la ceva dulce, să aibă un an dulce și fericit”, a dezvăluit Ioana Filimon la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Cântărețul Ionuț Galani și-a luat o scurtă vacanță de la evenimente și petrece la munte. „E greu cu șprițul, dar am niște prieteni cu mine. O să stăm două zile pe la Plaiul Foii, la Piatra Craiului, apoi plecăm prin Poiană și pe urmă acasă”, a zis artistul, care e alături de familie în această zi, tot în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Celia petrece în Australia, iar Ioana Dichiseanu a pregătit ceva pentru fiica ei, pe care o cheamă și Ioana

O altă artistă, despre care puțini știu că o cheamă Ioana, își ține ziua de nume. Este vorba despre Celia, pe care o cheamă, de fapt, Cristina Ioana Socolan. Vedeta petrece alături de soțul ei, în Australia.

ADVERTISEMENT

Ioana Dichiseanu plânge cu un ochi și râde cu alt ochi de Sfântul Ion. În cel mai nou interviu, acordat în exclusivitate pentru FANATIK, fata regretatului actor Ion Dichiseanu a declarat că și-ar fi dorit ca în această zi să mai fie marele artist alături de ea, dar își va lua toate forțele și va organiza ceva frumos pentru fata ei, Anastasia, pe care o cheamă și Ioana.

„Știi că la noi petrecerile de zile de naștere și de Sfântul Ion erau la comun. Eu și tata ne sărbătoream împreună. Lui îi făcea plăcere să petreacă cu muzică, cu voie bună, cu prietenii de-o viață. Dacă nu mai e, parcă nici nu am sentimentul de a petrece cu adevărat. Voi face, însă, ceva pentru Anastasia, pentru că și pe ea o cheamă și Ioana. Am sentimente ambigue. Ca masca actorului, jumătate râde, jumătate plânge”, a declarat Ioana Dichiseanu în interviul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT