Life

Scandal între Celia și Rux pe simbolurile naționale! Cântăreața a căzut la pace cu fashionista: „Toți greșim” – Update

Celia a desființat cea mai recentă apariție pe care a avut-o Ruxi, ex-concurentă la Bravo, ai stil, de Ziua Națională a României!
02.12.2022 | 15:31
Scandal intre Celia si Rux pe simbolurile nationale Cantareata a cazut la pace cu fashionista Toti gresim  Update
Celia a criticat-o dur pe Rux și Opulență. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT
02-12-2022
13:35

Celia și Rux și-au șters postările

În urma mesajului scris de Celia pe Facebook, Ruxi a șters postarea controversată în care purta o fustă cu o cruce în zona vaginului. 

Celia a decis, la rândul ei, să elimine textul pe care l-a scris pe Facebook. „Pentru că și ea a șters potsraea, pentru că era multă ură și urmăritorii meu o huleau prea urât, am decis să șterg. Nu cred că e ok să instig la ură. Dacă ea a realizat că nu a fost ok postarea în care a făcut aluzie la Buna Vestire Nașterii Domnului și a șters postarea, eu am decis că nu este ok să rămână textul în care toți loveau în ea. Toți greșim uneori… Numai bine și lumină!”, a declarat Celia pentru FANATIK.

Scandal în mediul online în urma unei postări pe care a făcut-o cântăreața Celia cu privire la o apariție recentă a Roxanei Erdei, cunoscută sub numele ”de scenă” Rux și Opulență!

Celia sare la gâtul lui Ruxi. A taxat-o dur pentru outfit-ul purtat de 1 Decembrie

Celia a criticat-o în termeni destul de duri pe câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai Stil Celebrities” după ce a văzut ce fel de ținută a purtat recent Ruxi.

ADVERTISEMENT

Artista din Timișoara a postat pe pagina sa de Facebook imaginile cu Rux, în care vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” poartă o fustă cu o cruce în zona intimp, lucru care a deranjat-o foarte tare pe Celia.

Vedeta i-a transmis public Roxanei că felul în care alege să apară, mai ales acum, în Postul Crăciunului, nu este deloc în regulă. Mesajul Celiei a fost completat ulterior de comentariile internauților, care au distribuit și alte apariții asemănătoare de-ale brunetei pe vremea când concura în reality-show-ul de modă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Dragă Rux, din respect pentru acest popor, aș șterge această postare”

„Nu, chiar nu e ok!!! Am ajuns ziua aceea în care ne este pur și simplu teamă să spunem ceva, căci tot ceea ce e anormal devine normal. Dragă Rux, din respect pentru acest popor din care faci parte și la temelia căruia stă încă Crucea Sfântă, aș șterge această postare!

Ceea ce ai făcut pentru acest outfit postat de ziua românilor este jignire, sfidare și mare lipsă de respect față de noi, cei care te-am aplaudat cândva.

ADVERTISEMENT

Să pui crucea pe… și să mai adaugi și „Primiți vestea cea bună?” e prea mult! Cum poți să faci o astfel de postare? Te-am respectat și te-am urmărit, Rux, până azi, când tu ne-ai jignit pe toți cei care încă primim cu inimile deschise, în suflete, Buna Vestire a Nașterii Domnului”, este mesajul transmis de Celia pe Facebook.

Rux nu dă doi bani pe părerea Celiei: „Este un mesaj artistic”

Bruneta a completat spunând că nu are niciun drept să o judece pe Ruxi, însă nu poate să tacă și să accepte că ar fi ok o astfel de postare.

ADVERTISEMENT

Care este explicația lui Rux pentru imaginile publicate pe contul de Instagram? O persoană din anturajul vedetei de la PRO TV a făcut câteva clarificări, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Nu vrea să răspundă unui intelect jos. Nu este interesată deloc. Ce a făcut este un mesaj artistic: Faptul că vaginul unei femei este un lucru sfânt. Nu poate fi asta explicată unor oameni simpli”, ne-a spus una din persoanele apropiate de Rux.

FANATIK a contactat-o și pe Celia, având în vedere că ea este cea care a făcut respectiva postare pe Facebook, în care o critică pe Ruxi.

„Pe la 2:00 nu aveam somn și mă râcâia ceea ce văzusem. Mi-a luat câteva ore bune să fac postarea, dar nu am putut, totuși, sta nepăsătoare”, a declarat Celia pentru FANATIK.

„Mi-a luat câteva ore bune în care am stat și am procesat și mă abțineam să îmi spun părerea, totuși nu puteam să accept că așa ceva devine normal. Nu am nimic împotriva nimănui. Dacă nu ai credință, e treaba ta, însă trebuie să-i respectăm pe cei care au. Atunci când ești un om care influențează tinerii sau copiii, trebuie să ai mare grijă la ceea ce postezi. Mi-e greu să accept că ar fi normale astfel de manifestări și, deși am încercat mult să ignor, n-am putut!”, a completat Celia.

ADVERTISEMENT