Sport
notix pixel id

Cum se antrenează Cristina Neagu în perioada de criză?! Mesajul celei mai bune handbaliste din lume

15.03.2020 | 13:21
Cum se antrenează Cristina Neagu în perioada de criză?! Mesajul celei mai bune handbaliste din lume
Cristina Neagu. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a afectat sporturile din întraga lume, iar Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, a vorbit despre ce va face în perioada de criză.

Cum se antrenează Cristina Neagu în perioada de criză

Cristina Neagu continuă să se antreneze în perioada epidemiei de coronavirus, dând dovadă încă o dată de profesionalismul caracteristic ei:

„În această perioadă mă antrenez acasă. Recomandarea specialiștilor este să ieșim din casă cât mai puțin posibil. Împreună putem învinge acest virus. Aveți grijă de voi și de cei dragi”.

ADVERTISEMENT

Mesajul Cristinei Neagu pentru români

Cristina Neagu a mai scris pe Facebook un alt mesaj în care le cere românilor să asculte de autorități și să stea în casă pentru a nu risca să fie infectați cu coronavirus și să răspândească mai mult epidemia.

„Toate competiţiile amânate din cauza coronavirusului. Aşa că, stau în casă şi, sincer, o să-mi prindă bine câteva zile de odihnă. Sănătatea este cea mai importantă.

ADVERTISEMENT

Aveţi grijă de voi oameni buni, respectaţi regulile de igienă şi nu mergeţi în locuri aglomerate! Sper sa ne revedem curând pe teren!”, a mai scris Cristina Neagu pe pagina sa de Facebook.

Federația Europeană de Handbal (EHF) a propus ca meciurile internaționale să fie amânate, decizie care le afectează pe Dinamo, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Potrivit comunicatului emis pe site-ul oficial al forului european, partidele nu vor fi programate mai devreme de 12 aprilie 2020.

Decizia a fost luată din cauza evoluțiilor răspândirii de COVID-19 peste Europa și pentru a proteja sănătatea și siguranța jucătorilor, antrenorilor, oficialilor și fanilor”, se arată în comunicatul EHF.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani a împlinit Cristina Neagu pe 26 august
  • 4 Baloane de Aur are Cristina Neagu în palmares
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik