Life

Cum ”se ascunde” Gina Pistol când iese în public și nu vrea să fie recunoscută. Metoda pe care o folosește e banală

Cum trece neobservată Gina Pistol când pleacă de acasă. Trucul la care apelează fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite.
01.10.2023 | 15:10
Cum se ascunde Gina Pistol cand iese in public si nu vrea sa fie recunoscuta Metoda pe care o foloseste e banala
Cum trece neobservată Gina Pistol când pleacă de acasă. Trucul la care apelează fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum “se ascunde” soția lui Smiley când iese în public și nu vrea să fie recunoscută. Metoda pe care o folosește e banală. Frumoasa blondină reușește să se comporte ca o persoană normală când are de rezolvat diverse treburi.

Cum trece neobservată Gina Pistol când pleacă de acasă. Trucul la care apelează fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite

Cum trece neobservată Gina Pistol când pleacă de acasă. Trucul la care apelează fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite este unul simplu și la îndemâna oricui. Vedeta știe cum să se strecoare printre oameni în miezul zilei.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost văzută recent în timp ce își aștepta rândul la bancă, unde a avut de rezolvat o chestiune extrem de importantă. Vezi imaginile AICI. Soția lui Smiley a purtat o fustă din satin și un tricou negru, mai larg.

În picioare a optat pentru o pereche de papuci, însă ceea ce a făcut-o să treacă aproape neobservată a fost o șapcă care i-a ascuns destul de bine chipul. Fosta moderatoare de la Antena 1 apelează frecvent la acest truc.

ADVERTISEMENT

Șapca este un accesoriu stylish foarte la îndemână atât pentru Gina Pistol, cât și pentru alte vedete autohtone care vor să nu iasă în evidență atunci când pleacă de acasă. Și unde mai pui că nu e prima dată când recurge la această metodă simplă și utilă.

Gina Pistol, lăudată pentru rochia purtată la nuntă

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din televiziunea română și nu trece neobservată nici când vine vorba de stilul vestimentar. Blondina e una dintre cele mai bine îmbrăcate din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu au lăudat rochia boho pe care fosta moderatoare de la Chefi la cuțite a purtat-o în ziua în care și-a unit destinul cu cel al lui Smiley. Ceremonia s-a desfășurat în luna mai.

La momentul respectiv vedeta a fost extrem de relaxată și a avut o atitudine fresh. În plus, ținuta care a aparținut zonei romantice i-a venit extrem de bine și s-a completat de minune cu accesoriile pe care le-a licitat și cu pantofii de firmă.

ADVERTISEMENT

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețioasă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle.

Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle. Îmi place părul coafat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust.

Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, nu briliante”, a declarat fostul jurat de la Bravo, ai stil, Cătălin Botezatu, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: