Life

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Soția lui Smiley arată ca la începuturile carierei sale

Gina Pistol, modificare majoră a aspectului fizic. Partenera lui Smiley a revenit la look-ul de odinioară. Cum arată acum.
08.07.2023 | 18:20
Gina Pistol schimbare radicala de look Sotia lui Smiley arata ca la inceputurile carierei sale
Gina Pistol, modificare majoră a aspectului fizic. Partenera lui Smiley a revenit la look-ul de odinioară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita moderatoare de la Chefi la cuțite a apelat în urmă cu puțin timp la o schimbare radicală de look. Soția lui Smiley arată ca la începuturile carierei sale. Frumoasa blondină a dorit să încerce ceva nou.

Gina Pistol, modificare majoră a aspectului fizic. Partenera lui Smiley a revenit la look-ul de odinioară

Gina Pistol a recurs la o modificare radicală a aspectului fizic și a trecut pragul unui salon de înfrumusețare din București. În această locație au pășit de-a lungul timpului foarte multe vedete autohtone.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Smiley a venit la look-ul de odinioară și a decis să-și taie părul până la nivelul umerilor. Ce-i drept vedeta și-a obișnuit fanii cu astfel de tunsori, rar apărând cu părul mai lung. În plus, și-a făcut șuvițe platinate.

Ultima schimbare de look realizată de moderatoare a fost în urmă cu mai bine de un an. De fiecare dată vedeta de la Antena 1 a primit numeroase laude și aprecieri, internauții admirând strălucirea sa, indiferent de lungimea părului.

ADVERTISEMENT

Și de această dată Gina Pistol a ales să își accentueze șuvițele și să dea un refresh coafurii sale. Soția lui Smiley a petrecut câteva ore bune în salonul de înfrumusețare, care a publicat și imagini cu rezultatul final.

Gina Pistol, schimbare de look
Gina Pistol, schimbare de look. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol, fericită alături de Smiley

Gina Pistol este extrem de fericită de când formează o familie alături de Smiley, bărbatul cu care se iubește de aproximativ 7 ani. Cei doi s-au căsătorit la finalul lunii mai 2023, vedeta radiind în ziua cea mare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și prezentatorul de la Românii au talent s-au bucurat din plin de momentele speciale din ziua nunții de la care nu a lipsit nici fiica lor, Josephine. Micuța de 2 ani și jumătate a făcut un adevărat spectacol.

„A trecut doar o lună, dar pare că a fost ieri. Povestea noastră nu a început să se scrie atunci, ci cu mult timp înainte, însă ziua nunții noastre este unul dintre capitolele preferate.

ADVERTISEMENT

Știți voi… pagina aia unde puneți un semn să reveniți când aveți nevoie să recitiți”, a transmis Gina Pistol pe pagina de Instagram. Soția lui Smiley a distribuit și un clip emoționant de la nuntă.

ADVERTISEMENT