Life

Gina Pistol a făcut un anunț surprinzător la trei zile de când Smiley a rămas fără permisul de conducere: ”M-a scos soțul…”

Gina Pistol a dat vestea cea mare la 3 zile de când Smiley s-a ales cu permisul de șofer suspendat. Ce a declarat prezentatoarea.
26.09.2023 | 15:39
Gina Pistol a facut un anunt surprinzator la trei zile de cand Smiley a ramas fara permisul de conducere Ma scos sotul
Gina Pistol a dat vestea cea mare la 3 zile de când Smiley s-a ales cu permisul de șofer suspendat. Ce a declarat prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Chefi la cuțite a făcut un anunț surprinzător la trei zile de când cântărețul a rămas fără permisul de conducere. „M-a scos soțul…”, le-a spus blondina celor care o urmăresc pe social media.

Gina Pistol a dat vestea cea mare la 3 zile de când Smiley s-a ales cu permisul de șofer suspendat. Ce a declarat prezentatoarea

Gina Pistol a dat vestea cea mare la 3 zile de când Smiley s-a ales cu permisul de șofer suspendat pentru depășirea vitezei legale. Ce a declarat prezentatoarea cu care îndrăgitul artist s-a căsătorit în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și celebrul cântăreț se bucură de câteva momente inedite, departe de agitația orașului și de problemele cu care se confruntă. Antrenorul de la Vocea României nu pare să fie afectat că a ajuns pieton.

„M-a scos soțul în oraș!”, a declarat Gina Pistol pe contul personal de Instagram, unde a distribuit o filmare cu pletele în vânt. Frumoasa blondină apare pe o plajă, dar nu este singură, ci însoțită de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

„În alt oraș”, a adăugat Smiley, pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Românii au talent și vedeta de la Antena 1 nu au dezvăluit unde au plecat în această scurtă escapadă, fără fiica lor, Josephine Ana.

Smiley, fără permis de conducere

Smiley, pe nume real Andrei Tiberiu Maria, a rămas fără permis de conducere în urmă cu câteva zile, în zona „Stațiunea cartofului”, de pe drumul Agighiol din orașul Tulcea. Evenimentul neplăcut a avut loc în jurul orei 14:30.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist a fost prins de radar în timp ce conducea cu o viteză de 104 kilometri la oră, în timp ce limita era de numai 50 km/h. Pentru că a fost prins de oamenii legii din Tulcea a rămas pieton timp de 90 de zile.

Mai mult decât atât, soțul Ginei Pistol a fost nevoit să plătească o amendă în valoare de 1.305 lei. În aceste condiții artistul va fi nevoit să susțină un examen auto, ceea ce înseamnă că suspendarea permisului se poate diminua până la 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Românii au talent, de la Pro TV, nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului.  Smiley și frumoasa blondină au fost recent și în Delta Dunării, unde s-au bucurat de momente frumoase.

ADVERTISEMENT