Life

Cum se descurcă Aurelian Temișan și Monica Davidescu în rolul de părinți. Regula cea mai importantă pe care i-au impus-o fiicei lor

Ce fel de părinți sunt Monica Davidescu și Aurelian Temișan? Fiica lor, în vârstă de 12 ani, trebuie să respecte o regulă strictă.
21.08.2023 | 17:12
Cum se descurca Aurelian Temisan si Monica Davidescu in rolul de parinti Regula cea mai importanta pe care iau impuso fiicei lor
Cât de stricți sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu ca părinți. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Davidescu a dezvăluit ce fel de părinți sunt ea și Aurelian Temișan pentru fiica lor. Dora are 12 ani, iar ei fac tot posibilul pentru ca ea să devină un adult responsabil. Astfel, fetița are responsabilități, dar și o regulă strictă pe care trebuie să o respecte.

Ce fel de părinți sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au un program încărcat. Ambii sunt actori de succes, el face parte și din juriul Te cunosc de undeva, dar asta nu înseamnă că își neglijează familia. Dora, fiica lor în vârstă de 12 ani, reprezintă o prioritate pentru ei.

ADVERTISEMENT

Sunt mândri de ea, dar nu înseamnă că o și răsfață peste măsura. De fapt, o pregătesc pentru viață și își doresc să o responsabilizeze încă de pe acum. Monica Davidescu a recunoscut că este mai strictă, astfel că Dorei i-au fost impuse câteva reguli.

Cea mai importantă dintre ele ține, în primul rând, de siguranță. Dora nu are voie să plece de acasă fără ca mama sau tatăl său să știe, indiferent dacă merge la o prietenă sau chiar în vizită la un membru al familiei.

ADVERTISEMENT

„Regula primordială pe care ea a învățat-o este că trebuie să știu întotdeauna unde e. Nu are voie să meargă într-un loc despre care eu nu știu, fie că este la o prietenă, fie că este pe la cineva din familie.

Trebuie să știu unde se află în acel moment ca să știu de unde să o iau! Aceasta este regula principală, întotdeauna trebuie să știu unde este!”, a declarat Monica Davidescu pentru publicația ego.ro. 

ADVERTISEMENT

Dora este atrasă de actorie

De asemenea, Monica Davidescu a mărturisit că tot este cea care o pune la treabă pe Dora. Din acest motiv, fetița este mai apropiată de Aurelian Temișan, pe care l-a și moștenit când vine vorba de trăsăturile fizice.

„Întotdeauna e mama. Eu o pun să se spele, să citească, să își facă temele, să facă curat, lucrurile obișnuite pe care, de obicei, niciun copil nu le face că vrea să le facă. Atunci, dacă eu tot îi aduc aminte de lucruri care trebuie făcute, îl preferă pe tata, alături de care se joacă sau iese în parc. Apoi, seamănă cu tatăl ei!”, a mai spus Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de talent, fetița a luat de la amândoi. Cochetează cu muzica, dar este mai atrasă de actorie, pe care o și studiază. În plus, participă des la repetițiile părinților ei, unde chiar se implică atunci când are ocazia.

„Își dorește să fie implicată în sensul de a face ceva util. În spatele scenei sau la intrare își dorește să facă ceva util, nu neapărat să fie pe scenă sau cu noi. A participat de multe ori la repetiții, ne-a ajutat, a dat textul atunci când a lipsit cineva, dar îi place să fie implicată, nu doar să stea și să participe fără să facă nimic”, a completat Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT