Life

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, mândri de fiica lor, Dora. Cum arată fata de 12 ani

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, aprecieri pentru fata lor. Cât de mult a crescut Dora și cu cine seamănă la 12 ani.
02.01.2023 | 17:55
Aurelian Temisan si Monica Davidescu mandri de fiica lor Dora Cum arata fata de 12 ani
Aurelian Temișan și Monica Davidescu, aprecieri pentru fata lor. Cât de mult a crescut Dora. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumitul jurat de la Te cunosc de undeva și soția sa sunt mândri de fiica lor, Dora. Cum arată fata de 12 ani și ce carieră vrea să urmeze atunci când va mai crește adolescenta care are îi împlinește pe cei doi parteneri de viață.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, aprecieri pentru fata lor. Cât de mult a crescut Dora

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au petrecut noaptea dintre ani în același loc în care au fost și în 2017. Actorii au recreat o imagine specială alături de fiica lor, Dora, care are trăsături foarte frumoase de la ambii.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta de la Antena 1 a mărturisit că abia așteaptă să vadă cum va arăta fata peste alți 5 ani, când va fi deja o adolescentă în toată regula. În prezent, copila vrea să calce pe urmele părinților săi.

„Acum cinci ani, în aceeași formulă, în același loc și aproximativ la aceeași oră, am făcut poză.

ADVERTISEMENT

Era 31 decembrie încercam să lăsăm în urmă ce nu fusese bun în acel an, întâmpinându-l pe cel nou cu și mai multă liniște și zâmbete.

Să vedem dacă peste alți cinci ani, vom fi tot aici, în aceeași formulă, la aceeași oră, dar cu Doruța deja la 17 ani”, a scris Aurelian Temișan pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT
Aurelian Temișan, Monica Davidescu și Dora
Aurelian Temișan, Monica Davidescu și Dora. Sursa foto: Facebook.com

Aurelian Temișan, despre creșterea fiicei sale, Dora

Aurelian Temișan nu se numără printre părinții care își împing copilul spre anumite activități, ci așteaptă să vadă pe ce drum vrea să meargă fiica sa. Actorul vrea să o lase pe Dora să aleagă ce vrea să facă.

Fetei îi place foarte mult actoria și chiar a cântat alături de renumitul său tată pe aceeași scenă, în urmă cu câțiva ani. Se întâmpla la Sala Palatului unde cei doi au interpretat melodia Măicuța mea.

ADVERTISEMENT

În plus, copila este în perioada în care acumulează foarte multe informații, părinții săi fiind cel mai bun exemplu legat de cariera pe care vrea să o urmeze.

ADVERTISEMENT