Life

Cum se epilează concurentele de la Survivor All Stars! Ce trebuie să facă în fiecare săptămână ca să nu aibă păr pe corp

Epilare, Survivor, să fii femeie nu este ușor. Concurentele au găsit cele mai bune trucuri de epilare și le-au dezvăluit cu noi.
16.02.2024 | 18:54
Cum se epileaza concurentele de la Survivor All Stars Ce trebuie sa faca in fiecare saptamana ca sa nu aiba par pe corp
Care e tehnica de epilare Survivor. Cum se descurcă fetele Sursa foto: Google
ADVERTISEMENT

Competiția „Survivor România All Stars”, devine din ce în ce mai dificilă. Concurenții au parte zilnic de noi challenge-uri, iar regulamentul este din ce în mai riguros. Însă,  fetele au găsit metoda perfectă de epilare la Survivor.

Tehnica de epilare Survivor

Regulamentul impus de emisiune este unul foarte strict. Așadar, concurenților le este interzis să aibă în bagaj orice tip de produs de îngrijire personală. Această regulă de aur le face șederea în Republica Domincană dificilă. Mai ales, că zi de zi se confruntă cu condiții vitrege.

ADVERTISEMENT

Însă, concurentele și-au pus imaginația în joc. Au găsit diverse soluții creative, pentru a rămâne frumoase și îngrijite în continuare.Aceste schimbări le ajută să își clădească o personalitate mult mai puternică.

Fără aceste produse esențiale de cosmetică, participantele ne-au spus care au fost secretele lor, dar și cum au făcut față obstacolelor cu care se luptau zi de zi.

ADVERTISEMENT

Cu toate că, regulamentul impune lipsa produselor de igienă corporală și nu numai, aceștia s-au lăsat înduplecați de fete. Le-au oferit un singur ajutor. Așadar, concurentele au primit din partea producției dispozitive de ras.

Însă, problemele nu s-au încheiat aici. Absența gelului de duș sau a șamponului au lăsat urme serioase asupra lor. Procesul de spălare este  unul foarte dificil, deoarece apa mării este foarte sărată.

ADVERTISEMENT

Desigur că, fetele noastre sunt precaute. Ele știu ce le așteaptă. Așadar, cele mai multe apelează la anumite proceduri corporale, precum epilarea definitivă.

Cum gestionează concurentele perioada delicată a lunii

Aceasta a fost o altă întrebare de pe buzele tuturor. Fetele au parte de susținere și suport moral, în ceea ce privește această problemă. În situațiile în care acestea se simt prea rău pentru a participa la probele fizice, uneori chiulesc.

ADVERTISEMENT

Ele au recunoscut că nu administrau pastile pentru a stopa temporar această schimbare hormonală.Mai mult decât atât, după ieșirea din competiție cele mai multe participante s-au confruntat cu diverse schimbări atât hormonale, dar și emoționale.

ADVERTISEMENT
Tags: