Life

Cum se fac, de fapt, șnițelele de post. Rețeta inedită a Paulei Seling pe care merită să o încerci

Rețeta inedită a Paulei Seling pentru șnițelele de post a devenit virală. E foarte simplă și e gata în câteva minute.
29.03.2024 | 09:54
Cum se fac de fapt snitelele de post Reteta inedita a Paulei Seling pe care merita sa o incerci
Cum se fac, de fapt, șnițelele de post. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rețeta Paulei Seling pentru șnițelele de post merită încercată măcar o dată. E o alternativă mai sănătoasă, iar gustul preparatului final e unul deosebit. Din ce se fac însă acestea și ce le face atât de speciale?

Rețeta inedită a Paulei Seling pentru șnițelele de post

Suntem în Postul Paștelui, iar când vine vorba de alegerea meniului zilnic s-ar putea să ne simțim limitați. Adevărul e că există numeroase alternative pentru carne. Dacă le-am cunoaște, lucrurile ar fi mai simple.

ADVERTISEMENT

Paula Seling spre exemplu a găsit soluția inedită astfel încât să se bucure de șnițele în perioada postului. Ce ingredient cheie folosește artista și de ce preparatul final e cu adevărat unul special?

Rețeta inedită a Paulei Seling pentru șnițelele de post are la bază ciuperci Pleurotus. Menționăm faptul că artista este vegană, astfel că a reușit să îți construiască un meniul destul de solid în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a renunțat la carne în urmă cu 14 ani, dar asta nu înseamnă că nu se bucură de preparate delicioase. Dovada cea mai clară o reprezintă chiar rețeta inedită a Paulei Seling pentru șnițelele de post.

Cum se prepară acestea? Artista spune că rezultatul final e delicios. De asemenea, ingredientele necesare deja le știm. Excepție face însă laptele. Aceasta folosește lapte de migdale, având în vedere că vorbim despre un preparat de post.

ADVERTISEMENT

Ingredientul secret din rețeta artistei

Iar pentru un gust mai aromat, e nevoie și de condimente pe măsură. Paula Seling folosește boia, piper, pătrunjel proaspăt, dar și usturoi. Fiecare în parte va completa perfect preparatul.

Este un preparat de post foarte gustos, iar eu vi-l recomand. Începem prin a asezona ciupercile, după care le lăsăm puțin marinat. Le dăm cu sare, piper, boia cât să prindă culoare și gust, puneți cu încredere și usturoiu, pentru că este foarte sănătos. După ce le-am pus aceste ingrediente, le aranjăm și le lăsăm la marinat în frigider câteva ore.

ADVERTISEMENT

Până se odihnesc ciupercile, pregătim învelișul lor, care se face din lapte de migdale cu făină și batem bine până se omogenizează. Batem până când compoziția devine mai groasă, de consistența smântânii de băut, iaurtului. Punem condimente, boia, piper, usturoiu, pătrunjel proaspăt.”, a spus Paula Seling, pe Youtube.

Rețeta inedită a Paulei Seling pentru șnițelele de post e gata foarte repede. După ce ciupercile s-au marinat, acestea se trec prin făină, lapte și din nou făină. Practic vorbim despre același procedeu ca și la șnițelele din carne.

Șnițelele de post se pun în tigaie și se rumenesc pe ambele părți. La final, acestea se lasă pe un șervețel unde să se absoarbă excesul de ulei. Pot fi savurate alături de o salată proaspătă.

ADVERTISEMENT