Specialiștii în arta culinară au explicat de ce nu trebuie să prăjești șnițele după ce le-ai bătut și condimentat. Există un truc pe care să-l aplici dacă vrei să fie fragede și aromate.
Atunci când vrei să te bucuri de o masă completă, dar care se gătește ușor, șnițelele reprezintă o variantă rapidă. Se pot prepara în timp util și pot fi consumate alături de o garnitură pe bază de cartofi sau salată.
Există mai multe feluri prin care poți prepara șnițelele, dar unele trucuri trebuie aplicate deoarece preparatele tale vor fi mai fragede și mai aromate. După ce vei încerca trucul explicat în rândurile următoare, nu vei mai dori să prepari șnițelele în alt fel.
Pentru ca acest preparat să aibă un gust inedit, trebuie să știi că există un truc pe care e bine să îl aplici. Poți marina carnea înainte să o gătești, însă trebuie lăsată la frigider și nu prăjită imediat.
Potrivit experților în arta culinară, după ce bați și condimentezi carnea pentru șnițel, aceasta se pune într-un amestec din lapte și câțiva căței de usturoi. Cantitatea trebuie să fie suficientă pentru a cuprinde toată carnea.
Această combinație de ingrediente este una perfectă pentru șnițele, care vor avea un gust deosebit. După ce pui carnea în lapte și usturoi, aceasta trebuie lăsată la frigider timp de două ore, notează click.ro.
Abia după aceea, poți prăji șnițelele, iar rezultatul te va surprinde plăcut. Vor avea o aromă mult mai bună, care va fi pe gustul tău și al celor dragi.
Chef Jamie Oliver a dezvăluit trucul său pentru lapte. După ce îl deschizi, înainte de a-l consuma, e bine să adaugi sare în lapte. Sarea ajută băutura să rămână într-o stare mai bună pentru mai mult timp.
Metoda funcționează dacă laptele este depozitat în sticlă sau într-o cutie de plastic. În plus, sarea îi va oferi un gust mai bun, așa că merită să încerci acest truc.
De asemenea, înainte de a consuma laptele muls de la vacă, multe gospodine de la țară obișnuiesc să pună puțină sare pentru ca cei mici să nu se confrunte cu paraziți intestinali.