Life

Cum se face, de fapt, șunca feliată. După ce-o să vezi această filmare șocantă dintr-o fabrică, n-o să mai mănânci niciodată

Cum se face, de fapt, șunca feliată. Imagini dintr-o fabrică de mezeluri unde se prepară acest preparat preferat de mulți români.
10.09.2023 | 19:29
Cum se face de fapt sunca feliata Dupa ceo sa vezi aceasta filmare socanta dintro fabrica no sa mai mananci niciodata
Cum se face, de fapt, șunca feliată. Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Cum se face șunca feliată în realitate. Un angajat dintr-o fabrică în care se prepară acest aliment a decis să filmeze întregul proces.

Cum se face, de fapt, șunca feliată

Sunt mulți care au declarat că nu vor mai mânca niciodată șuncă după ce au văzut aceste imagini. Filmarea a fost publicată pe rețelele de socializare. Mulți consumatori au fost șocați să afle că așa se face de fapt șunca feliată.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care lucrează în fabrica de mezeluri a arătat că mai întâi toate ingredientele sunt transformate într-o pastă.

Această pastă conține de obicei carne de porc sau de pui ori de curcan mărunțită foarte bine. Amestecul este transferat apoi în niște recipiente imense din inox, unde este în continuare amestecată iar apoi se pune în niște recipiente mai mici.

ADVERTISEMENT

Angajații scot manual tot aerul din aceste recipiente care sunt transferate apoi în niște cuptoare imense unde sunt gătite. După ce este verificată temperatura, toate feliile de șuncă sunt transferate în alte recipiente și apoi sunt duse la mașinăriile de feliere.

Ce reacții au avut oamenii după ce-au văzut realitatea șocantă

Oamenii au fost șocați atunci când au văzut aceste clip video și mulți dintre ei au declarat că în niciun caz nu se așteptau ca procesul pe care îl urmăresc să fie cel de preparare al șuncii din comerț.

ADVERTISEMENT

Cineva chiar a spus că se gândea că acolo este făcută înghețată de căpșuni și nici un caz un preparat din carne pe care multă lume îl consumă.

„Sincer, la început am crezut că mă uit la o fabrică de înghețată”. „Am crezut că pasta aia e înghețată de căpșuni”, „Am crezut că e pâine”, au fost reacțiile oamenilor.

ADVERTISEMENT

Și o părere generală printre internauți a fost aceea că nu vor să mai audă de șunca din comerț. Ei cu siguranță vor trece pe lângă frigiderele din supermarketuri fără a cumpăra acest preparat după ce au aflat cum se fabrică, de fapt.

ADVERTISEMENT