Life

Cum se împart Theo Rose și Anghel Damian între muncă și fiul lor, Sasha: “Ne-am organizat de dinainte”

Theo Rose a explicat cum reușesc ea și Anghel Damian să se împartă între muncă și timpul petrecut cu fiul lor. Ce a spus despre Sasha Ioan.
03.08.2023 | 11:33
Cum se impart Theo Rose si Anghel Damian intre munca si fiul lor Sasha Neam organizat de dinainte
Theo Rose și fiul ei, Sasha. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose a dezvăluit cum se împart ea și Anghel Damian între muncă și fiul lor. Cei doi și-au stabilit responsabilitățile și reușesc să se descurce cu toate.

Cum reușesc să se împartă Theo Rose și Anghel Damian între muncă și fiul lor. Cei doi au un program încărcat

În luna iunie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și este în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

După ce a stat acasă cu Sasha o perioadă, Theo Rose a început filmările pentru noul sezon Vocea României. Între timp, Anghel Damian se ocupă de serialul “Clanul”, unde este regizor.

Cu toate că au un program foarte încărcat, cei doi reușesc să se descurce și își împart atribuțiile. Partenerul cântăreței îi este de mare ajutor de când s-a născut fiul lor.

ADVERTISEMENT

În plus, Theo Rose are încredere în instinctele ei de mamă. La un moment dat, micuțul s-a înecat cu lapte, iar vedeta a recunoscut că a intrat în panică.

“Sunt destul de relaxată în ceea ce-l privește pe Sasha. Mă uit la el și știu când e bine și când nu. Am avut palpitații prima dată când s-a înecat cu lapte din cauză că a mâncat cu poftă. Sigur că instinctele îmi sunt de folos, dar mintea reușește să fie prima întotdeauna și să facă scenarii.

ADVERTISEMENT

Cu Anghel se împart foarte firesc responsabilitățile. Ne-am organizat de dinainte activitățile astfel încât să nu se suprapună și e minunat. Se descurcă extraordinar cu Sasha. Sunt geloasă când doarme mai bine la pieptul lui”, a declarat Theo Rose pentru TVmania.ro.

Deși a născut de aproape două luni, Theo Rose se descurcă la filmările pentru Vocea României, acolo unde împarte scaunul antrenorului cu Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața locuiește aproape de platourile de filmare, așa că este vizitată adesea de fiul ei la muncă. Atunci când aude diverse voci în emisiune, micuțul reacționează, după cum a povestit artista.

“Locuim aproape de platourile de filmare și e foarte confortabil să știu că îmi poate fi adus copilul atunci când eu și el simțim nevoia. Sasha e foarte atent la voci.

Începe să descopere și asta îl face foarte amuzant în procesul de analiză aferent perioadei în care ne aflăm. Face tot felul de fețe”, a mai spus ea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: