Life

Cum se înțeleg, de fapt, Gina Pistol și Irina Fodor. Adevărul a ieșit la iveală

În ce relații sunt Gina Pistol și Irina Fodor. Cum s-au fotografiat cele două prezentatoare ale emisiunii culinare Chefi la cuțite.
08.10.2022 | 00:20
Cum se inteleg de fapt Gina Pistol si Irina Fodor Adevarul a iesit la iveala
În ce relații sunt, de fapt, Gina Pistol și Irina Fodor. Cum s-au fotografiat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg, de fapt, iubita lui Smiley și soția lui Răzvan Fodor. Adevărul a ieșit la iveală prin intermediul unei imagini distribuite pe rețelele de socializare de cele două vedete ale postului de televiziune Antena 1.

În ce relații sunt, de fapt, Gina Pistol și Irina Fodor. Cum s-au fotografiat

Gina Pistol și Irina Fodor sunt cele două prezentatoare ale show-ului culinar Chefi la cuțite, după ce o perioadă lungă frumoasa blondină a stat departe de micile ecrane pentru a o crește pe fiica sa, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy a revenit de curând pe sticlă, unde este colegă cu frumoasa șatenă, care i-a ținut locul și la cârma reality show-ul Asia Express, timp de două sezoane.

În prezent, foarte multă lume se întreabă în ce relații sunt cele două moderatoare. O imagine distribuită în social media spune care este realitatea, o dovadă foarte clară că sunt apropiate și au o relație frumoasă.

ADVERTISEMENT

În plus, cele două prezentatoare TV demonstrează că între ele nu există nicio urmă de rivalitate. Gina Pistol și Irina Fodor au ieșit recent împreună în oraș, unde se pare că s-au distrat de minune.

„Când o seară obișnuită de joi ne aduce întâmplător împreună, se lasă cu mult fun”, este mesajul distribuit de Irina Fodor pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că ești cu Eva Longoria aici. Superbe”, este comentariul lăsat de o persoană în dreptul imaginii postate și pe contul Ginei Pistol de Instagram.

Gina Pistol, înlocuită de Irina Fodor. Care a fost motivul

„Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important. Să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”, declara Irina Fodor înainte de premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT