Life

Cum se înțeleg Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner după nouă ani de relație: ”Nu ne vedem multă vreme”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproape nouă ani de zile. Deși nu se văd atât de des, cei doi se înțeleg de minune, după cum spune vedeta.
21.10.2022 | 14:13
Cum se inteleg Mihaela Radulescu si  Felix Baumgartner dupa noua ani de relatie Nu ne vedem multa vreme
Mihaela Rădulescu și Felix sunt împreună de aproape nouă ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a lăsat viața din România și se pare că a făcut o alegere cât se poate de bună. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner de ani buni, iar cei doi se completează reciproc.

Cum se înțeleg Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Într-un interviu acordat recent, Mihaela Rădulescu a prezentat câteva amănunte din relație pe care puțini le-ar fi știut. Se pare că fără ea, viața lui Felix Baumgartner ar fi fost destul de complicată.

ADVERTISEMENT

Iubitul vedetei este extrem de zăpăcit, iar în anumite situații nu s-ar fi putut descurca.

”Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene”, a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Deși se completează de minune, cei doi nu petrec atât de mult timp împreună. Vedeta susține că într-adevăr, se iubesc, însă amândoi sunt extrem de ocupați.

ADVERTISEMENT

Felix Baumgartner are planurile, dar și afacerile sale, în timp ce ea are proiecte și se ocupă și de creșterea lui Ayan. Pe de altă parte, cei doi reușesc să își facă suficient timp cât să se și întâlnească.

”Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe FaceTime”, a mai dezvăluit vedeta pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că începuturile relației dintre cei doi nu au fost unele chiar atât de simple. Deși el a făcut primul pas și a invitat-o la masă, în primă fază, Mihaela Rădulescu a refuzat.

Între timp însă, Felix Baumgartner a reușit să facă rost de numărul ei de telefon, iar mai apoi, lucrurile s-au aranjat cum nici măcar ei nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Iată că acum, de aproape nouă ani de zile, cei doi au o relație cât se poate de solidă și nimic nu pare că îi mai poate despărți.

ADVERTISEMENT