Life

Cum se menține în formă Ioana Simion. Soția lui Ilie Năstase are un obicei săptămânal la care nu renunță niciodată

Cum se menține în formă Ioana Simion? Soția lui Ilie Năstase arată impecabil la 46 de ani. Care este însă secretul? Un obicei urmat cu strictețe.
06.09.2023 | 12:26
Cum se mentine in forma Ioana Simion Sotia lui Ilie Nastase are un obicei saptamanal la care nu renunta niciodata
Cum se menține în formă Ioana Simion. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au cunoscut în anul 2018. Cei doi s-au și căsătorit ceva timp mai târziu, iar diferența de vârstă nu a contat deloc. Ea are 46 de ani, în timp ce Ilie Năstase are 76 de ani.

Cum se menține în formă Ioana Simion

Deși de-a lungul timpului au tot existat conflicte între cei doi, iată că în final, Ioana și Ilie Năstase au rămas împreună. Cei doi se înțeleg bine acum, iar zvonurile legate de un posibil divorț au dispărut.

ADVERTISEMENT

Și totuși cum se menține în formă Ioana Simion? Soția lui Ilie Năstase are un obicei săptămânal la care nu renunță niciodată. Datorită lui nu are celulită și arată atât de bine.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Ioana Simion a dezvăluit că este mulțumită de modul în care arată. Chiar și așa, are grijă de corpul ei. Merge la masaje și de asemenea, își hidratează pielea.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, de mai bine de 20 de ani, soția lui Ilie Năstase are un obicei strict. Merge la masaj de trei ori pe săptămână. Și niciodată nu face excepție de la acest lucru.

Mai optează și pentru tratamente naturiste, precum peeling cu cafea și miere pentru față. În rest, spune ea, totul ține de îngrijirea corporală. Și după cum observăm, rezultatele sunt chiar vizibile.

ADVERTISEMENT

Obiceiul la care soția lui Ilie Năstase nu renunță niciodată

„Pentru a fi mulțumită de mine, de felul cum arăt, fac foarte multe masaje plus că folosesc și tot felul de crede de hidratare. Merg de trei ori la masaj pe săptămână de vreo 20/25 de ani. Asta este regulă, nu fac excepție de la acest lucru.

Nu am celulită deloc, sunt norocoasă. Ca tratamente naturiste pot să zic că îmi fac un peeling pe față cu cafea și miere de albine. În rest cam nimic”, a spus Ioana Simion, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește îngrijirea părului și aici, soția lui Ilie Năstase e atentă. Nu apelează la tratamente speciale, ci doar are câteva trucuri pe care se bazează. Spre exemplu, părul este pieptănat doar după ce se spală pe cal.

Totodată, aceasta se spală pe cap odată la trei zile. Optează pentru un șampon turcesc, care spune ea, a funcționat bine până acum. Iar mai apoi, la finalul băii, clătește părul cu apă rece.

ADVERTISEMENT
Tags: