Life

Cum se menține în formă Marina Almășan. La ce aliment a renunțat definitiv vedeta

Marina Almășan este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, care este de asemenea atentă și la detalii.
01.02.2023 | 09:15
Cum se mentine in forma Marina Almasan La ce aliment a renuntat definitiv vedeta
Cum se menține în formă Marina Almășan. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marina Almășan este prezentatoare la TVR, iar anii parcă nici măcar nu au trecut peste ea. Care este secretul? Alimentația zilnică, după cum spune chiar ea.

Cum se menține în formă Marina Almășan

Vedeta a devenit vegetariană în urmă cu ceva timp și a avut grijă să renunțe și la alte alimente, în ciuda faptului că acestea sunt extrem de apreciate de români, dar și delicioase.

ADVERTISEMENT

Pentru Marina Almășan, alimentația este extrem de importantă, la fel ca și mișcarea, iar asta putem vedea destul de clar, pentru că deși are 60 de ani, vedeta arată impecabil.

Prezentatoarea de la TVR spune că deși este vegetariană, atunci când organismul ei cere o friptură, ori dacă este pusă în situația în care nu poate refuza un astfel de meniu, nu stă deloc pe gânduri.

ADVERTISEMENT

”Încerc să mănânc sănătos, sunt vegetariană de câțiva ani, dar nu-mi refuz plăcerea unei fripturi, dacă gazdele insistă, merg la sală, încerc să am o atitudine pozitivă, asta în măsura în care nu mi-o strică cei de care încă depind”, a dezvăluit vedeta, într-un interviu acordat pentru unica.ro.

În ciuda acestui lucru însă, Marina Almășan știe și când să spună pas. Vedeta a renunțat complet la cartofii prăjiți, care deși sunt destul de delicioși, pentru ea nu sunt un preparat chiar atât de sănătos.

ADVERTISEMENT

La ce aliment a renunțat Marina Almășan

Deși îi gătește pentru rude, sau pentru fiul ei, cei doi având o relație destul de specială, chiar dacă se văd destul de rar, Marina Almășan nu îi va mânca niciodată.

Totuși, vedeta nu ar refuza o felie de pizza atunci când îi este poftă, însă condiția este ca aceasta să fie vegetariană.

ADVERTISEMENT

”Cu pizza mă mai răsfăț, o dată pe lună, dar e obligatoriu vegetariană, însă a cartofi prăjiți nu mai miroase de mult în bucătăria mea, decât atunci când vin în vizită Victor cu Ana sau nepotul meu, Horia – un adolescent de toată isprava, care încearcă să suplinească absența lui Victor”, a mai povestit ea.

Amintim că la un moment dat, Marina Almășan vorbea și despre decizia privind renunțarea la carne. Prezentatoarea tv spunea atunci că de când a devenit vegetariană se simte mult mai ușoară și de asemenea, are și o stare de bine constantă.

Nu știa dacă este neapărat de la mâncare, sau pur și simplu este vorba de ceva psihic, cert este că preferă această stare, așa că alimentația rămâne un lucru important pentru ea.

ADVERTISEMENT