Life

Marina Almășan a dezvăluit de ce a devenit vegetariană. Cum reușește prezentatoarea TV să se mențină în formă

De ce a devenit vegetariană Marina Almășan. Prezentatoarea a dezvăluit cum se menține în formă și la ce alimente a renunțat.
17.11.2022 | 22:00
Marina Almasan a dezvaluit de ce a devenit vegetariana Cum reuseste prezentatoarea TV sa se mentina in forma
Marina Almășan este vegetariană de câțiva ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marina Almășan este vegetariană și a explicat de ce a luat această decizie. Prezentatoarea de la TVR 2 este în formă maximă.

De ce a devenit vegetariană Marina Almășan

Prezentatoarea TV a devenit vegetariană de câțiva ani, dar spune că nu este foarte strictă în privința acestui stil de viață. De exemplu, dacă este invitată undeva și pe masă se află doar preparate din carne, vedeta le consumă.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, Marina Almășan își gătește doar mâncăruri de post. De când este vegetariană, vedeta se simte mult mai bine.

“Dacă, spre exemplu, mă invită cineva acasă și are numai cărnuri pe masă, adică mănânc. Nu fac pe mimoza, ‘știți, eu numai cu salate’. Nu sunt atât de strictă, dar acasă nu.

ADVERTISEMENT

Îmi gătesc numai vegetarian. M-am obișnuit așa și mi se pare foarte ok. Adică mă simt mai ușoară așa, parcă mai curată.

Nu știu, s-ar putea să fie o chestie psihică, dar mă simt mai ok.”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Televiziunea Română are 56 de kilograme, dar a făcut mari eforturi pentru a ajunge la această greutate.

Cum se menține în formă Marina Almășan

Marina Almășan a spus care sunt alimentele de la care se abține. Pentru a se menține în formă, fosta soție a lui Victor Socaciu evită să mănânce pâine și dulciuri.

ADVERTISEMENT

Înainte să-și rupă piciorul, prezentatoarea făcea foarte multă mișcare, dar acum a fost nevoită să ia o pauză.

“Nu te victimiza. Nu știu, cu foamea, că asta e abstinență. Dulciuri nu, pâine din ani în Paști, făceam mișcare multă înainte să-mi rup piciorul.

Mergeam de două ori pe săptămână, regulat, cu antrenor, la sală. Adică așa mi-am impus, pentru că dacă nu aveam antrenor, nu aveam ‘mobilul’ să merg.

Acum, dacă am plătit antrenor, îmi spuneam ‘nu se poate, e plătit antrenorul, trebuie să mă duc, pierd banii’.

Și mă duceam regulat, acum am făcut o pauză. Deja o simt pe șolduri pauza și o să reîncep.”, a explicat prezentatoarea pentru sursa citată.

Prezentatoarea TV, despre importanța călătoriilor

Marina Almășan a mai vorbit și despre importanța călătoriilor. Vedetei îi place foarte mult să viziteze alte țări și îi îndeamnă pe oameni să facă la fel, în loc să-și achiziționeze lucruri costisitoare.

Vedeta consideră că orice român ar trebui să fie plătit de stat pentru a merge în străinătate.

“La noi, foarte multe probleme provin și din faptul că românii, în marea lor majoritate, nu au ieșit din țară.

Sigur că noi călătorim în stânga și în dreapta, dar marea masă a oamenilor săraci abia dacă au venit la Eforie, să vadă marea.

Și dacă ar putea să-și deschidă mintea, să vadă cum e lumea, sunt sigură că altfel s-ar fi condus această țară.”, a mai declarat prezentatoarea în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT