Life

Cum se menține în formă Tania Budi, la 54 de ani. La ce alimente a renunțat vedeta

Tania Budi a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 54 de ani. Vedeta a renunțat la anumite alimente pentru a-și păstra silueta de invidiat.
08.07.2022 | 17:46
Cum se mentine in forma Tania Budi la 54 de ani La ce alimente a renuntat vedeta
Cum se menține Tania Budi în formă, la 54 de ani. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 54 de ani, Tania Budi are o siluetă impecabilă și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Cum se menține în formă Tania Budi, la 54 de ani

Vedeta are un stil de viață sănătos și reușește să arate ca la 20 de ani. Pentru a-și menține silueta subțire, Tania Budi a fost nevoită să facă sacrificii.

ADVERTISEMENT

Blondina bea foarte multă apă, iar porția de mâncare este la jumătate decât ar putea mânca, în mod normal. În plus, vedeta a eliminat lactatele și consumă doar iaurt degresat.

Tania Budi evită prăjelile și mezelurile, iar carnea o consumă destul de rar. Zahărul l-a înlocuit cu îndulcitori naturali.

ADVERTISEMENT

“Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca.

Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză.”, a declarat Tania Budi, scrie spynews.ro.

Totodată, vedeta își menține mereu silueta și nu face eforturi rapide pentru a slăbi, după cum a dezvăluit în mediul online.

ADVERTISEMENT

“’Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă.”, a scris aceasta pe Instagram.

Tania Budi se poate lăuda cu un aspect fizic de invidiat. Până la 54 de ani, aceasta a făcut o singură intervenție chirurgicală, și anume blefaroplastia, adică tăierea pleoapelor.

Cum reușește Tania Budi să se mențină tânără

Recent, Tania Budi a declarat că viața ei va fi la fel și la bătrânețe și e important să se distreze și să-și petreacă timpul alături de oamenii dragi din viața ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că nu sunt importante produsele cosmetice pentru a se menține tânără, ci felul în care are grijă de ea. Blondina are genele bune, acesta fiind încă un motiv pentru care arată mult mai tânără decât este, de fapt.

“Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată.

A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală.”, a declarat Tania Budi recent, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: